Vaheri hinnangul esimehe vahetumine IRLis suuri muutusi kaasa ei too

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi eelmine suurkogu
IRLi eelmine suurkogu Foto: Andres Haabu / Postimees

Siseminister Ken-Marti Vaher leiab, et väga suuri muutusi uue esimehe tulek IRLi jaoks kaasa ei too, sest tema hinnangul pole IRL liidrikeskne erakond, Vaher tunnistas ka, et tema hääl läheb tänastel valimistel Urmas Reinsalule.

«Minu arust IRLi erinevus ja ka tugevus teiste erakondadega võrreldes on see, et ma oleme väga meeskonnamangule keskendunud; kui üks erakond keskendub väga meeskonnale, mitte ei ole niivõrd palju liidrikeskne, on sellel loomulikult ka omad raskused, see meeskond peab kokku mängima, see kokkumäng peab olema väga lihvitud ja rollid peavad olema paigas, loomulik on, et see võtab kõik aega,» ütles suurkogul osalev Vaher ERR Uudistele.

«Mina arvan, et kuust kuusse ja aastast aastasse muutub IRL ühtsemaks, tähtis on, et õpitakse üksteist rohkem usaldama, sest on täiesti selge, kui mõnedel inimestel on 20-aastane ühine tegutsemiskogemus ja teistel on võib-olla väiksem, siis paratamatult võivad olla ka erinevad arusaamad mingitel hetkedel,» sõnas Vaher.

«Kui mõni inimene selles laias meeskonnas arvab, et tema roll on suurem ja ta tahab palju rohkemat, kui ta on saanud, siis see on juba täiesti individuaalne juhtum ja kindlasti on ka selliseid inimesi tipp-poliitikute seas, aga aastaid ei ole enam IRLis tegemist sellega, kes on Isamaast või kes on Res Publicast. Mina isiklikult olen nii Isamaa kui ka Res Publica asutaja,» kinnitas siseminister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles