4 parimat e-poodi, kust leiad kõik vajaliku lapse igaks eluetapiks

Foto: Shutterstock
Copy

Lapsed kasvavad kiiresti ja koos sellega muutuvad ka nende vajadused. Lisaks mugavatele ja kvaliteetsetele riietele, turvalistele ja lapsesõbralikele toodetele ning arendavatele mänguasjadele on aina enam hakatud otsima loodussõbralikkust. Oleme kõiki neid aspekte arvesse võttes kokku pannud neli toredat e-poodi, kust leiad kindlasti kõik vajaliku lapse igaks eluetapiks.

1. Kidsbury

Foto: Kidsbury

Lapsed armastavad mugavat riietust, lapsevanemate jaoks on lisaks oluline vastupidavus, välimus ja keskkonna väärtustamine.

Kidsbury rõivad on kerged, hingavad ja ülimalt pehmed, nendes saavad kokku Skandinaavia värske minimalism ja klassikaline Briti karakter. Tähtsal kohal on meriinovillased tooted, mis on eriti sobilikud sügise üleminekul talvele ja talve üleminekul kevadele. Kuna sellist ilma on Eesti kliimas üsna palju, on meriinovill alati kindel ja usaldusväärne valik.

Suurt tähelepanu pööratakse rõivaste kvaliteedile ja taskukohasele hinnale. Kogu Kidsbury tootmisahelale on väljastatud Öko-Tex sertifikaat. Koostöös Taani ja Suurbritannia disaineritega valmivad kollektsioonid Eestis ja Lätis üksnes Euroopa päritolu materjalidest. Brändi loomisest alates hoiab Kidsbury oma ökoloogilise jalajälje võimalikult väikse.

Tutvu Kidsbury valiku ja kasutajasõbraliku veebipoega aadressil kidsbury.ee ning jälgi Kidsbury tegemisi Facebookis ja Instagramis: @kidsburyeesti. 

2. ESTONKIDS

Foto: ESTONKIDS

ESTONKIDS sai alguse kahe väikelapse vanema soovist leida minimalistliku, kuid samas funktsionaalse disainiga kvaliteetseid esemeid, mis pakuksid rõõmu iga kord, kui neid kasutada. Et selliseid esemeid on Eestis väga raske leida, sündiski idee luua oma lastepood. ESTONKIDSi iseloomustab neutraalne, looduslik ja esteetiliselt meeldiv värvipalett.

Tootevalikus on peamiselt tuntud Skandinaavia brändid, nagu näiteks LIEWOOD, Kid's Concept ja Fabelab. E-poes esindatud brändid on hoolikalt valitud ja vaid keskkonnasõbralikest materjalidest toodetud.

Valikus on nii beebide ja väikelaste esmatarbed kui ka arendavad mänguasjad kuni 5-aastastele lastele. Nii leidub tooteid vanni- ja lastetuppa, söömiseks, magamiseks ning loomulikult ka mängimiseks.

Tutvu lähemalt ESTONKIDSi valikuga aadressil https://estonkids.com/et/

3. Sirena

Foto: Sirena

Iga lapsevanem on tõenäoliselt vahel tundnud ängistust, kui pärast paljulubava ja soovitud mänguasja soetamist ei leia see kasutust, vaid jääb nurka tolmu koguma ning algab trall uute soovide ümber. Nii juhtus ka Sirena looja Mariaga. Peale esimese lapse sündi avastas ta üsna kiiresti, et lapsed on huvitatud kõigest muust kui oma mänguasjadega mängimisest.

Nii sündiski Sirena mänguasjade e-pood, mille tootevalikus võib leida igakülgselt arendavaid mänge, mis on ühtaegu lõbusad ja õpetlikud. Valikust leiab palju põnevaid mänge, mis kasvavad koos lapsega ning neid saab pikalt kasutada, näiteks magnetklotsid, mis soodustavad kognitiivset arengut, ruumilist teadlikkust, käe-silma koordinatsiooni, motoorseid oskusi ning aitavad lastel mõista teaduslikke ja matemaatilisi kontseptsioone – ning seda kõike MÄNGU kaudu!

Puidust sorteerimismängud mitte ainult ei arendada matemaatilisi oskusi, vaid muudavad õppimise põnevaks rollimänguks, aidates kaasa paljude oskuste, sealhulgas sorteerimise, peenmotoorika ja värvide äratundmise arendamisele ja õppimisele.

Meie mänguasjade kontseptsioon pakub ainulaadset mänguaega kõigile vanuserühmadele alates sünnist kuni kaheksanda eluaastani. Tutvu valikuga lähemalt aadressil https://www.sirena.ee

4. Gegokids

Foto: Gegokids

Kõik, mis puudutab beebi söömist, on alati emadele keeruline ning algul segadust tekitav. Gegokids.eu e-pood aitab lahendada kõik beebi söögiteemaga seotud küsimused. Algul koosneb tahke toiduga alustava beebi söögikord väikestest ampsudest, mida saab sügavkülma jaoks ette valmistada ja säilitada silikoonist toidukuubikute restil, kust hiljem saab juba võtta õiges mõõdus püreekuubikuid. Silikoonist imepehmete, kergesti kuivavate ning mugavate söögipõlledeta ei kujutaks ükski ema söögiaega isegi ette! Saadaval on mitmesugused lapse söö(t)mist hõlbustavad komplektid, sealhulgas isegi täidetav lusikas, mis näeb välja nagu süstik! Lihtsalt väga mugav ja nutikas!

Tõelised raskused ootavad teid ees, kui beebi soovib hakata iseseisvalt sööma. Täiesti tavapärane on, et beebi loobib põrandale nii toitu kui nõusid. Ärge heituge, sest ka sellele murele pakub GegoKidsi e-pood erilisi lahendusi. Laua külge haakuvad taldrikud ja kausid,  just väikestele kätele disainitud söögiriistad – kõik see muudab lapse söögiaja lõbusaks ja lapsevanemate elu stressivabamaks. Iseseisev söömine just väikelapse käele mõeldud söögiriistadega õnnestub 100%!

Tutvu Gegokidsi tegemistega lähemalt veebilehel https://gegokids.eu

Copy
Tagasi üles