Uus ja huvitav – šokolaadine kollageeniamps

Rosena DK OÜ
Copy
Šokolaadised krõmpsuvad ampsud.
Šokolaadised krõmpsuvad ampsud. Foto: Rosena DK OÜ

Eternal Youth kollageeniampsudega on jõudnud paljud Eesti naised juba tutvust teha. Kui Sina veel mitte, siis loe edasi, sest tutvustame äärmiselt vahvat ja maitsvat viisi igapäevaselt kollageeni tarbida.

Eternal Youth kollageeniampsud valmivad Eestis ja seda ilma igasugu säilitusaineteta. Meie eesmärk on inimestele pakkuda kodumaist ja maitsvat viisi kollageeni tarbimiseks. See idee tekkis sellest, et nii paljud naised kurtsid, kuidas kollageeni toidulisandeid on ebamugav tarbida või nad on lihtsalt hirmsa maitsega. Aga nii olulist toidulisandit nagu kollageen tahaks ju nautida.

Eternal Youth ampsud on eriti mõnusad, maitsevad hästi ja sisaldavad rikkalikult kollageeni.

Tänaseks on Eternal Youth ampse kokku lausa 3 erinevat:

- Iluampsud – mustsõstrase maitsega gurmeemarmelaadid, millest igaüks sisaldab 1g kollageeni. Päevas soovitame põske pista 1-2 ampsu. Iluampsude toel saab nahk lisajõudu nooruslik püsimiseks ning juuksed ja küüned elujõudu.

Foto: Rosena DK OÜ

- Liigeseampsud – sidrunimaitselised marmelaadid. Sisaldavad samuti 1g kollageeni ampsu kohta. Need on mõeldud neile, kes tahaks toetada liigeseid ja kõhresid. Näiteks inimesed, kes teevad sporti/trenni, või kelle liigesed saavad koormust näiteks seisva töö või raske füüsilise töö tõttu. Samuti teatud vanusest on hea liigeste kollageeni tarbida, ennetamaks vanadusega kaasnevaid liigeseprobleeme.

Foto: Rosena DK OÜ

- Šokolaadised krõmpsuvad ampsud –UUDISTOODE. Need on nii uued, et saime valmis need alles Märtsis. Kellele ei meeldiks šokolaad, eks. Tegemist on šokolaadiga kaetud tatrapallidega, millesse on lisatud ka kollageen. Päevases koguses, ehk 4 krõmpsuvas ampsus sisaldub 2g kollageeni. Sealjuures neis on nii ilu- kui liigeste kollageen.

Paljud on öelnud, et keeruline on vaid paari ampsuga piirduda. Aga midagi ei juhtu, kui tekib kiusatus ampse rohkem süüa, sest päevas võib tarbida kuni 10g kollageeni.

Eternal Youth kollageeniampsude fänn on ka kaunis Gerli Padar.

"Kõige nunnumad ja minu lemmikud on need Eestis toodetud kummikommid. Kui muidu läheb vitamiinide ja toidulisandite võtmine nii mõnigi kord meelest, siis nende kommidega on kindlalt meeles! Neil on väga hea maitse ja kui päris kommi võttes mõtled paar korda, et kas ikka tasub, siis kollageenikommi paned süütundeta suhu, teades, et see teeb su kehale ja ka meelele head," kommenteerib Gerli ise. 

Uudistoode, krõmpsuvad kollageeniapsud tuleb kindlasti ära proovida! Tegemist on vist kõige apetiitsema toidulisandiga, mida ma näinud olen. Lisaks on need õhukese šokolaadikihiga kaetud pallid väga maitsvad ja üldse mitte ülemäära magusad.

Eternal Youth kollageeniampsud ja laia valiku muid kollageeni toidulisandeid leiab Rosena.ee e-poes märtsis soodushinnaga. Sealjuures, kõigile vähemalt 40€ väärtuses tellimustele lisandub kingituseks veel ka naiste suur lemmik, Biotopix huultele täidlust andev huulepalsam.  

Copy
Tagasi üles