GALERII ⟩ Ministrid said esimese AstraZeneca vaktsiinidoosi (6)

Brita-Maria Alas
Copy

Mitu ministrit sai täna Ida-Tallinna keskhaiglas (ITK) esimese doosi AstraZeneca koroonavaktsiini. 

ITK kommunikatsioonispetsialist Marko Mägi sõnul toimus ministrite vaktsineerimine nimekirja alusel. Haiglale edastati eelnevalt nimistu ministritest, kel oli täna võimalik kaitsepookimisele tulla. 

«Tänan Ida-Tallinna Keskhaigla tublisid tervishoiutöötajaid võimaluse eest ennast Covid-19 vastu kaitsesüstida,» teatas tervise- ja tööminister Tanel Kiik sotsiaalmeedias. Sarnaselt enamiku eesliinitöötajatega vaktsineeriti Kiige sõnul ka tema AstraZeneca vaktsiiniga.

Riigihalduse minister Jaak Aab nentis, et vaktsineerimine oli valutu ja ta tunneb ennast hästi. «Protseduur oli valutu ja vaktsineerimine viidi läbi väga asjatundlikult,» sõnas ta.

«Täna said võimaluse ennast Vabariigi Valitsuse liikmed vaktsineerida ja nii vaktsineeriti ka mind AstraZeneca vaktsiiniga,» teatas ka sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo ja kutsus ühtlasi teisi end vaktsineerima. «Niimoodi, ennast ja teisi kaitstes, pidurdame viiruse levikut ja saame jätkata oma elu suurema turvatunde ja südamerahuga,» lisas ta.

Siseminister Kristian Jaani palus samuti end võimalusel vaktsineerida: «Minuga koos on vaktsineeritud 177 457 inimest, neist 1 doosiga 119 314 ja 2 doosiga 58 143. Manustatud dooside koguarv on 235 600. Palun vaktsineerime ennast kohe, kui see võimalus tekib.»

Vaktsiini said veel ka välisminister Eva-Maria Liimets ja ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles