Seeder: suurt debatti Tallinna linnapea üle pole erakonnas peetud

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Helir-Valdor Seeder
Helir-Valdor Seeder Foto: Madis Veltman

Laupäeval saatis Isamaa naiskogu Isamaa eestseisusele pöördumise, kus pakkus välja Tallinna linnapea kandidaadiks endist rahvastikuministrit Riina Solmani. Isamaa esimehe Helir-Valdor Seeder sõnul pole erakond veel pealinna linnapea kandidaate arutama hakanud ega ole teada, millal see juhtuda võib. 

Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder selgitas Postimehele, et laiapõhjalist debatti Tallinna linnapea kandidaadi üle pole erakonnas veel toimunud. Ajaliselt ei oska ta ka öelda, millal see võib juhtuda. «Aga praegu on ka mõneti keerulisem aeg koroonaviiruse tõttu, kuna inimesed ei saa füüsiliselt kokku. Olgugi, et internetis kõik toimub, aga tavapärane arutelu ei toimu ning eks see võib olla ka arutelu intensiivsust takistab,» põhjendas Seeder. 

Seederi sõnul on tänaseks üks liikmeühendus esitanud ettepaneku. Laupäeval esitas Isamaa naiskogu laiendatud juhatus Isamaa Tallina piirkonnale ja eestseisusele pöördumise, millega esitab enda poolt Tallinna linnapea kandidaadiks pikaaegse erakonna liikme, endise rahvastikuministri Riina Solmani. «Õigus on kõikidel ühendustel ja liikmetel,» vastas Seeder küsimusele, kas ainult liikmeühendused saavad erakonnas kandidaate saata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles