VIDEO JA GRAAFIK ⟩ Pandeemiast hoolimata jätkub tung soojale maale (12)

Copy
Päev enne munadepühi oli Egiptusesse suunduva tšarterreisi check-in-järjekord rahvarohke. Postimees tahtis kuulda reisijate endi käest, miks nad praegu soojale maale sõidavad, aga häbelikud inimesed ei olnud altid oma reisiotsusest rääkima.
Päev enne munadepühi oli Egiptusesse suunduva tšarterreisi check-in-järjekord rahvarohke. Postimees tahtis kuulda reisijate endi käest, miks nad praegu soojale maale sõidavad, aga häbelikud inimesed ei olnud altid oma reisiotsusest rääkima. Foto: Kaader videost

Ajal, kui Eesti on viiruse leviku tõttu aprilli lõpuni sisuliselt lukku pandud ja välisministeerium soovitab tungivalt reisimist vältida, on puhkusereisid soojale maale eestlaste seas nii populaarsed, et pileteid pole lihtne saada.

Praegu on Eesti piirid lahti ning soojamaareisidele piiranguid ei ole. Peamised sihtkohad, mis on eestlastele avatud ja kuhu iga nädal puhkusereise korraldatakse, on Egiptus, Kanaari saared ja Türgi.

Et sooja merevette suplema või avarale golfirajale saada, tuleb 72 tundi enne reisi anda negatiivse tulemusega koroonaproov. Seda tuleb teha oma raha eest. Perearsti saatekirjaga tehtud testi reisimisel kasutada ei saa ning kui kehtivat testitulemust ette näidata pole, võib see kaasa tuua 1200-eurose trahvi või isegi aresti.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles