Kaup24 ulatab abikäe ettevõtetele

Kaup24
Copy
Foto: Kaup24

Kaup24 interneti kaubanduskeskus ulatab abikäe raskustes olevatele väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele. Reageerides füüsilise kaubanduse keerulisele olukorrale jätkuvate piirangute tõttu ja pandeemia poolt põhjustatud ebakindlusele, kutsub e-kaubanduse liider kaupmehi soodustingimustel oma e-kaubanduse platvormiga (marketplace’ga) liituma.

Kohalikust suurest müügist kuni müügini kõigis Balti riikides

Kaup24 marketplace’i juhi Raimondas Žilėnas sõnul oli 2020 nende jaoks oodatust palju edukam ja pandeemia väljakutsed muudeti võimaluseks. „Kliendiharjumuste muutmine pani kaupmehi leidma uusi võimalusi oma klientideni jõudmiseks. Seetõttu pakkusime kohalikele ettevõtetele ühte kõige usaldusväärsemat alternatiivi - võimalust müüa meie kauplemisplatvormil ning seeläbi laiendada ka oma kliendibaasi, kaubeldes kolmel Balti riigi turul.

Kuna piirangud jaekaubandusele olid Balti riikides erinevad, nägime, et eestlased mõtlevad endiselt sellele uuele võimalusele liituda meie platvormiga. Kuna näeme palju edulugusid Lätis ja Leedus, peaks tänane olukord Eestis innustama Eesti kohalikku ettevõtet proovima meie turupõhist kauplemist ehk marketplace’i kui võimalust, kus müüa, kasvatada müüki ja ka oma äri,” lausus Žilėnas.

Praeguseks ühendab Kaup24 marketplace juba umbes 2450 müüjat kolmes Balti riigis ja veebilehelt leiab enam kui 5000 erinevat kaubamärki. Lisaks on viimase aasta jooksul platvormile lisatud üle 600 tuhande uue toote. Seda kõike hindasid ka kliendid - lisaks veebilehe külastatavuse kasvule suurenesid ka ostud.

„Eelmise aasta kevadel, mil Covid-19 pandeemia algas, täheldasime 60% suuremat müüki kui samal ajal 2019. aastal. Eelmise aasta suurimate ostupäevade müüginumbrid olid peaaegu kahekordsed, mistõttu oli see edukas aasta mitte ainult meile, vaid ka paljudele meie platvormil müüjatele. Meie investeeringud füüsilisse infrastruktuuri, mis võimaldasid tagada Kaup24 klientidele mugava kogemuse logistikas, tehnoloogilistes lahendustes ja meeskonna arendamises, tasusid end ära,” tõi Žilėnas esile.

Kauplejad on müüginumbritega rahul

Sanitaar- ja soojustehnika toodete hulgi- ja jaemüügiga tegeleva KTS Baltic OÜ reklaamihalduri Julia Grents sõnul on nad Kaup24 platvormil kaubelnud juba eelmise aasta aprillikuust. „Kui võrrelda esimeste kuude müüginumbrid viimaste kuudega, siis on müük kasvanud üle 6 korra ehk oleme võimalusega müüa Kaup24 platvormi väga rahul ning soov on üha rohkem kasvada,“ kiitis Grents, tuues välja ka kõige suuremaks eeliseks nende tuntuse kasvu tänu Kaup24-le kui usaldusväärsele ostlemiskohale.

Oma müüginumbritega on rahul ka AK Deal OÜ, kes tegeleb infrapunasaunade maaletoomise ning hulgi- ja jaemüügiga. „Kaup24-ga liitusime 2020. aasta jaanuaris ja meie müüginumbrid on 2020. aastal varasemaga võrreldes kasvanud ja kindlasti on oma osa selles mänginud ka Kaup24 platvormi liitumine. Plaan on Kaup24-s oma sortimendi valikut suurendada ja seeläbi ka oma müüki suurendada,“ sõnas AK Deal OÜ juhatuse liige Kalev Kasemets.

Kaup24 marketplace’i juhi sõnul mõistavad nad, et pandeemia mõjutab veel endiselt paljusid ettevõtteid ning see on ka üks põhjus, mis soovitakse kohalikele kauplejatele abikäsi ulatada.

„Elame keerulisel ajal, sest paljud ettevõtted ei saa endiselt oma tegevusega tavapärasel viisil jätkata, seega on ainus väljapääs viia oma äri internetti. Kahjuks pole aga kõigil selleks piisavalt vahendeid ja aega, mistõttu on meie platvormi kauplemine hea lahendus, mis ei vaja investeeringut. Loodame, et saame sel viisil panustada ettevõtete äritegevuse jätkamisse ja väljakutsetega toimetulekusse,” lausus Žilėnas.

Ettevõtted on oodatud liituma Kaup24 marketplace’ga ning müüma kolmes Balti riigis ilma kuutasuta. Pakkumine kehtib uutele müüjatele, kes on lepingu sõlminud enne 31. maid 2021. 3 kuud lepingu allkirjastamise hetkest rakenduvad vaid lepingutes määratud komisjoni - ja logistikatasud.

Registreeri ja müü Kaup24s.

Copy
Tagasi üles