Teet Soorm enda riigiametisse sokutamisest: kuulen sellisest võimalusest esimest korda (2)

Margus  Martin
, reporter-toimetaja
Copy
Teet Soorm.
Teet Soorm. Foto: Mihkel Maripuu

Jutud sellest, justkui oleks kunagise HKScani tegevjuhi Teet Soormiga arutatud võimalust tema asumiseks Maaelu Edendamise Sihtasutuse (MES) nõukogu liikme kohale või tehtud selline ettepanek, ei pea Soormi kinnitusel paika.

«Ilmselt, kui mulle selline ettepanek oleks tehtud, ma vastu puksima poleks hakanud, vaid oleksin võtnud vastu,» lausus praegu Eesti Tõusigade Aretusühistu nõukogu esimehena töötav ettevõtja.

«Olen elu aeg selle asjaga tegelenud ja kuulusin varem pool aastat ka MESi nõukogusse. Töö mulle meeldis ja seal olid väga toredad inimesed. Pealegi on see valdkond, kus kindlasti suudan kaasa rääkida, kuna tunnen maaelu ja olen igapäevaselt selles tegev: tänasel päeval olen kogu eestimaisel kapitalil põhineva seakasvatuse eestkõneleja.»

Soorm lisas, et kuulis enda seostamisest MESi uue nõukoguga esimest korda ajakirjanduse vahendusel. «Panen käe südamale ja ütlen ausalt, et see oleks küll väga hea uudis. Paraku kuulen sellisest võimalusest esmakordselt ja valest kohast. See uudis oleks pidanud tulema hoopis muud kanalit pidi.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles