VIDEO ⟩ Grünthal riigikogus: Mis siin toimub? Ühel hetkel tõmmati kogu see k*radi list maha. Ratas: infotund toimub (11)

Postimees
Copy

Riigikogu tänases infotunnis jäi EKRE saadik Kalle Grünthalile arusaamatuks, miks ta 8. küsimuse juures sõna ei saanud. Riigikogu esimees Jüri Ratas proovis rahvasaadikule olukorda selgitada, kuid küsijat vastus ei rahuldanud.

Segadus infotunnis tekkis 8. küsimuse vahelejätmisega. Kuna küsimuse päevakorda lisanud Urmas Reinsalul polnud võimalik istungil too hetk osaleda, liiguti automaatselt edasi 9. küsimuse juurde ning sõna pidi saama Helmen Kütt. 

Säärane asjade kulg ei sobinud aga EKRE saadik Grünthalile, kes oli jõudnud end registreerida eelmise päevakorrapunkti küsijaks. «Ma ei saa praegu aru sellest ideoloogiast, mis siin praegu toimus. Praegu toimus nobedate näppude voor ja mina saavutasin jälle võidu seal võidujooksus. Ühel hetkel tõmmati kogu see k*radi list maha ja alustati otsast peale. Rääkige, mis toimub?» päris Grünthal.

Ratas selgitas EKRE saadikule, et eelmine küsimus jäi vahele, sest Reinsalut polnud kohal. Lisaks kiitis Ratas Grünthali kiiret reaktsiooni.

EKRE saadik aga ei jäänud vastusega rahule. «Ma ei saa üldse aru, mis siin saalis toimub?» jätkas Grünthal.  Ratas jätkas selgitamist. «Toimub infotund, 7.aprill. »

Grünthal sõnas seepeale, et ta ei nõustu sellise istungi juhatamisega. Ratas teatas aga, et Grünthalil on alati õigus mitte nõustuda. 

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles