Seitsmeaastane ettevõtja ostis teenistuse eest 10 kana (3)

Copy
Kui perel kippus vahtramahla üle jääma, pakkus Merybel välja mõtte see bussipeatuses maha müüa. 
Kui perel kippus vahtramahla üle jääma, pakkus Merybel välja mõtte see bussipeatuses maha müüa. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Leisi kooli 1. klassi õpilane Merybel, kes mõni aeg tagasi pani Nava küla bussipeatuses püsti oma müügipunkti vahtramahla ja kodumunadega, pidi munanõudluse tõttu kanu juurde soetama. Merybeli ema Merle Kiiver ütles, et tütar otsustas oma esimese teenistuse kohe investeerida ning juurde osta kümme kana ja sööta. Huvi kodumunade vastu oli suurem, kui pere kanad pakkuda suutsid.

«Esialgu ostis esimesed viis ja siis veel viis kana juurde. Muidu on nii, et karbi saab kokku kahe päevaga, kui viis kana igaüks ühe muna annavad. Üks inimene ostab karbi ära ja ongi otsas! Nüüd jääb natuke ehk oma perele ka söögiks ning vähemalt üle päeva saab karbikese müüki panna,» rääkis Merle Kiiver.

Samuti on Nava bussipeatuse müügipunktis uuenenud joogipoolise valik. Kuigi vaher lõpetas eelmisel pühapäeval «töötamise», ei ole see müügitööd pärssinud. Selle asemel alustas igati kasuliku mahla andmist kasepuu.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles