Politsei kahtlustab Rae vallas kaks inimelu nõudnud põlengu põhjusena süütamist

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Vladislav Musakko / VIRUMAA TEATAJA

Harjumaal hukkus neljapäeval tulekahjus kaks inimest, politsei kahtlustab süütamist. 

Harjumaal Rae vallas hukkus neljapäeva varahommikul suvila tulekahjus kaks inimest ning kannatada sai neli inimst. Põhja prefektuuri teatel võis sündmuskohalt leitud tõendite alusel tegemist olla süütamisega, mistõttu alustas politsei juhtunu täpsemate asjaolude uurimiseks kriminaalmenetlust.

Teade tulekahjust Rae vallas Soodevahe külas saabus häirekeskusele neljapäeval kell 6.34.

Päästjate saabudes põles puidust suvemaja tüüpi hoone lausleekides, kust juhuslikult möödunud inimene oli juba välja aidanud kolm inimest ning ühe neist toimetas kiirabi haiglasse. Kergeid vigastusi sai ka inimesi majast välja aidanud inimene, kelle kiirabi kohapeal üle vaatas ning haiglaravi ta ei vajanud. Teised kaks põlevast majast päästetud inimest vaatas kiirabi samuti kohapeal üle ning haiglaravile toimetati neist üks.

Kell 7.01 tõid päästjad põlevast majast välja ka kaks hukkunut. Kokku hukkus põlengus kaks ning sai kannatada neli inimest, kellest kaks toimetati haiglasse.

Sündmusele reageeris neli päästemeeskonda Kesklinna ja Lasnamäe komandodest ning kuus kiirabibrigaadi. Tulekahju kustutati lõplikult kell 9.32.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles