Bideni koer saadetakse uuesti Valgele Majale kohast käitumist õppima

Copy
USA president Joe Biden jalutab saksa lambakoerte Champi ja Majoriga Valge Maja roosiaias.
USA president Joe Biden jalutab saksa lambakoerte Champi ja Majoriga Valge Maja roosiaias. Foto: White House / ZUMAPRESS.com / Scanpix

USA presidendi Joe Bideni kolmeaastane saksa lambakoer Major peab uuesti Valgest Majast lahkuma, sest hoolimata varasemast koolitamisest pole ta omandanud riigipea neljajalgsele sõbrale kohast käitumist ning vajab täiendavat õpetust.

Esileedi Jill Bideni pressiesindaja Michael LaRosa sõnul läbib Major uue koolituse, mis aitab tal kohaneda eluga presidendi residentsis. «[Valgest Majast] väljaspool tehtav erakoolitus toimub Washingtoni piirkonnas ning kestab eeldatavasti mõne nädala,» sõnas ta.

Valge Maja eluga kohanemine on varjupaigast võetud saksa lambakoeral läinud üle kivide ja kändude. Märtsis saadeti ta mõneks ajaks Bidenite koju Delaware’i osariigis, kuna ta hammustas vähemalt kahte presidendi ametiresidentsi töötajat.

President Biden ütles toona ABC Newsile, et tema neljajalgne sõber on rahvarohkes Valges Majas lihtsalt liiga kaitsev. Tema sõnul kipub koer ehmuma, kui iga nurga taga on kaks võõrast inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles