Kuku Raadio saate «Keskpäevatund» saatejuhid Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Marek Strandberg nentisid, et maikuus riigikogu kultuurikomisjonis toimuv hääletus, milliseid riiklikult tähtsaid kultuuriobjekte peaks riik ehitama, ei tohiks olla salajane.

Kuigi kultuurikomisjonis välja käidud idee, et objektide üle võiks salajaselt hääletada, pole Marek Strandbergi sõnul kuhugile jõudnud, hakkab tema sõnul kooruma, miks salajast hääletust tahetakse. «

Kuigi kultuurikomisjonis välja käidud idee, et objektide üle võiks salajaselt hääletada, pole Marek Strandbergi sõnul kuhugile jõudnud, hakkab tema sõnul kooruma, miks salajast hääletust tahetakse. 

«Kõigil on ju keegi, kellele on vaja meeldida ja on vaja anda lubadusi, sellepärast et kultuuriseltskond on suur ja lai. Kuidas sa ikkagi lähed paluma hiljem, kas siis sügisestel kohalike omavalitsuste valimistel või hilisematel riigikogu valimistel hääli, kui sa oled näiteks selle punase tahuka vastu hääletanud,» ütles Strandberg, kes mõistab kultuurikomisjoni kimbatuses mitte näidata, mille poolt ollakse.

Kommentaarid
Copy