Võrklaev: Karilaiu väljaütlemine on umbusaldus Keskerakonna tippudele (7)

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Mart Võrklaev.
Mart Võrklaev. Foto: Reformirakond

Reformierakonna riigikogu fraktsiooni juht Mart Võrklaev nimetab Jaanus Karilaiu soovitust riigieelarve strateegiat mitte kooskõlastada umbusalduseks Keskerakonna tipp-poliitikutele.

«Olles ise koalitsiooninõukogu liige mõistan, et infot RESi läbirääkimistest on riigikogus vähem kui valitsuses. Aga ka praegu teadaoleva põhjal on selge, et saavutatud kokkulepe on mõlema osapoole huvisid kaitsev. Läbirääkijad nii Reformi- kui Keskerakonnast on töötanud päevi ja öid lugemata ning saavutanud Eestile väga hea eelarvestrateegia. Kui Karilaid arvab, et seda ei peaks kooskõlastama, on see selge umbusaldusavaldus erakonnakaaslastest läbirääkijatele, nii valitsusdelegatsioonile kui koalitsiooninõukogu liikmetele» ütles Võrklaev.

«Enam kui aasta kestnud kriisi ajal on erasektor pidanud palju kärpeid tegema ja seetõttu on loomulik, et ka riik vaatab üle, milliseid tegevusi saab teha efektiivsemalt. Ent meile olulistes valdkondade rahastust, näiteks kaitsekulusid, saame hoopis tõsta,» tõi Võrklaev esile.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles