Tarva alistanud tartlasi ootab täna vestlus peatreeneriga

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe kasutab tänast kergemat treeningupäeva selleks, et pidada kõigi oma hoolealustega neljasilmavestlus.


«Seni pole selleks aega leidunud, kuid soovin kõigiga rääkida nende rollist meeskonnas ja kuulda ka nende endi arvamusi,» selgitas Kullamäe.

Treeneri ja mängijate vestlustele minnakse positiivselt foonilt – eile saadi Kullamäe juhendamisel teine võit, kui Eesti meistriliiga arvestuses alistati Rakvere Tarvas 82:71. Selle võiduga sisuliselt kindlustati endale põhiturniiril vähemalt 2. koht.

«Esimesel poolajal jäime Tarva pikkadega veidike hätta, kuid teisel poolajal oli pilt juba parem,» rääkis Kullamäe. «Teisel poolajal kontrollisime mängu juba päris hästi.» Kuigi Tarvas pääses paaril korral mõne punkti kaugusele, ei saanud nad kordagi tartlastele päris ohtlikuks.

Tartu kasuks viskasid Vallo Allingu ja Silver Leppik 15 ning Marek Doronin, Rain Veideman  ja Bill Amis kõik 13 punkti. Üleplatsimees oli aga Tarva lätlasest tsenter Kaspars Cipruss 28 punkti ja üheksa lauapalliga.

Laupäeval ootab Kullamäed ja Tartut uus katsumus, kui Balti liigas kohtutakse võõrsil koduse suurrivaali Kalev/Cramoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles