Tänavune Pärnu Grillfest lükkub augustisse

Copy
Kui kõik läheb plaanitult, korraldatakse tänavu Grillfesti 20. korda.
Kui kõik läheb plaanitult, korraldatakse tänavu Grillfesti 20. korda. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsus ja MTÜ Grillfest leppisid kokku, et tavaliselt juuni teisel nädalavahetusel Pärnu Vallikääru aasal peetav Pärnu Grillfest lükkub sel aastal augustikuu algusse.

Praegu avalikele üritustele lubatud 250 külastaja piirarv ei ole Grillfesti korraldaja Auris Rätsepa hinnangul toidufestivali toimumiseks piisav publikuarv, ent kui platsile oleks juba lubatud juba 1250 inimest, saaks üritus toimuda. «Oleme augustikuu suhtes optimistlikud ja samas ka realistlikud. Kogenud korraldajatena oleme valmis ka siis tegutsema kehtivate piirangute raames ja teeme head koostööd ka teiste samal ajal Pärnus toimuvate üritustega,» ütles Rätsep.

Pärnu linnapea Romek Kosenkraniuse sõnul on oluline, et Pärnu tähtsündmused rõõmustaksid suvepealinna elanikke, külalisi ja ettevõtjaid ja et oodatud suvesündmustest saaks osa kõik soovijad. Kui mõni üritus tuleb piirangute leevenemise ootuses veidi edasi lükata, on see linnapea hinnangul igati mõistlik samm.

Kosenkranius nentis, et tal on hea meel, et üritus aasta võrra edasi ei lükku ning samas loodab, et augustiks saavad kõik soovijad ka vaktsineeritud. «Ma väga loodan, et augustiks on kõik soovijad oma vaktsiini kätte saanud, nakkusrisk on madal ja me saame kõik osa suvepealinna suurepärastest kultuuri-, spordi-, meelelahutus- ja toidukultuurisündmustest. Pärast keerulist sügistalve ja kevadet kulub meile kõigile ära üks mõnus suvine puhkus ja kus siis saabuval suvel veel puhata kui mitte kuurortlinn Pärnus,» ütles Linnapea.

Tänavuse ja ühtlasi 20. Grillfesti toimumisaeg on 6.-7. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles