Kui paljud riigikogulased on saanud vaktsiinisüsti? (4)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Riigikogu liikmeid vaktsineeriti koroona vastu AstraZeneca vaktsiiniga. Pildil riigikogu aseesimees Hanno Pevkur ja riigikogu liige Erkki Keldo(kampsuniga). 06.04.2021
Riigikogu liikmeid vaktsineeriti koroona vastu AstraZeneca vaktsiiniga. Pildil riigikogu aseesimees Hanno Pevkur ja riigikogu liige Erkki Keldo(kampsuniga). 06.04.2021 Foto: Tairo Lutter / Postimees

Järgmisel nädalal naasevad riigikogulased taas Toompea lossi tööle – kaugistungitest saavad kontaktistungid. Postimees uuris, kui paljud riigikogulased on lasknud ennast vaktsineerida? 

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) pressinõunik Holger Berg lausus Postimehele, et umbes pool EKRE fraktsioonist on saanud juba kaks vaktsiinidoosi. «Vaktsineerimisvastaseid fraktsioonis ei ole, küll on aga 19 saadiku seas mõni koroonavaktsiiniskeptik, kes lähiajal ilmselt ei vaktsineeri,» lausus Berg ja lisas, et ülejäänud on teise vaktsiinidoosi ootel. 

Keskerakonna fraktsioonis pole täit ülevaadet, kes on vaktsineeritud ja kes mitte. Erakonna pressiesindaja Andres Kalvik selgitas, et mõni saadik on saanud vaktsiini riigikogus, teine perearsti juures. «Kõik ei taha seda ka öelda, kas nad on vaktsineeritud,» lisas Kalvik. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles