VIDEO Korb Tederi annetustest: ma ei mäleta (8)

Copy
Mihhail Korb.
Mihhail Korb. Foto: Kaader videost

Eesti viimase aja suurima poliitskandaali ühte peategelastest, keskerakondlaste endist peasekretäri Mihhail Korbi on tabanud ootamatu mälukaotus: ta ei suuda väidetavalt meenutada, kas ta ise küsis ärimees Hillar Tederilt raha või pöördus siiski viimane tema poole sooviga 120 000 eurot Keskerakonna kontole kanda.

Postimees ja ilmselt ka teised meediamajad on püüdnud Korbi kätte saada alates Porto Franco kinnisvara ümber korruptsiooniskandaali lahvatamisest aasta alguses, mis viis omakorda ka valitsuse vahetuseni. Oleme samuti püüdnud Keskerakonna sees olevaid kanaleid pidi talle märku anda, et sooviksime temalt kommentaari juhtunu kohta. Vastused on jäänud saamata.

Eile, pärast pikka, nelja ja poole kuu pikkust – võib öelda lausa inimjahti – tekkis Postimehel siiski esimest korda võimalus küsida otse Korbilt riigikogus vastuseid. «Kaugistungid [on olnud], inimesed pole siin kohal väga käinud. Mina pole ka käinud,» käis Korb eile välja väite, miks ta on seni ajakirjanike jaoks kättesaamatu olnud.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles