Politsei pidas kinni sõidukite peeglite varguses kahtlustatava lätlase

Copy
Politsei tabas auto küljepeegleid varastanud lätlase.
Politsei tabas auto küljepeegleid varastanud lätlase. Foto: Marko Saarm / Sakala

Politsei pidas eelmise nädala lõpus kinni Läti kodaniku, keda on alust kahtlustada Pirital ja Peetris toime pandud sõidukite küljepeeglite vargustes.

Möödunud nädalavahetuse jooksul registreeriti üle neljakümne teate sõidukite peeglite varguste kohta. Teateid tuli Pirita linnaosast ning Rae vallas asuvast Peetrist. Varastati mitme erineva automargi peegleid ning tänaseks on vargustes kahtlustatav isik politseil käes. Meheni jõudis politsei sündmuskohtadelt kogutud asitõendite põhjaliku analüüsi järel.

Politsei tänab kõiki ohvreid, kes neile vargusest teatasid, ning eriti suureks abiks on korter- ja eramajade valvekaamerad, mille pilt võib oluliselt politseitööd lihtsamaks teha.

Reedel, 28. mail kinni peetud 1985. aastal sündinud lätlane on varem karistatud ning kandnud karistusi erinevate Lääne-Euroopa riikide vanglates varavastaste kuritegude eest.

«Meil on põhjust arvata, et sama mees pani toime ka tänavu veebruarikuus küljepeeglite vargused Viimsis,» sõnas Ida-Harju politseijaoskonna menetlustalituse juht Rainis Sinikas.

Põhja ringkonnaprokuratuuri taotlusel ja kohtu loal võeti vargustes kahtlustatav 35-aastane mees esialgu kaheks kuuks vahi alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles