Unusta misjonäripoos ja saa uusi sensatsioonilisi elamusi just nende seksleludega

Copy
Foto: Shutterstock

Mida teha, kui harjumuspäraseks saanud poosid enam põnevust ei paku ja uued kohad, kus teineteist nautida, on juba ära proovitud? Sekslelude e-pood Wildberry.ee annab nõu, kuidas igavaks muutunud seks taas kuumaks kütta.

Seksmänguasjade ostmine ja kasutamine on muutumas aina populaarsemaks. Kui mõne aasta eest oli see veel pigem tabuteema, siis hiljuti USA-s Indiana ülikoolis läbi viidud uuringud näitasid, et 53% naistest ja 45% meestest vanuses 18-65 aastat on vibraatorit kasutanud. Võib öelda, et inimesed on seksi-teemadel teadlikumateks ja avatumateks muutunud. Pealegi usutakse aina enam, et sellised lelud aitavad lisaks mõnu saamisele ka stressi ennetada. Et valik ses maailmas on tänaseks juba küllaltki suur, oleme välja toonud mõned komplektid ja vahendid, millega juba oma järgmisesse seksi rohkem särtsu tuua.

Foto: Wildberry.ee

Meeliülendav nädalavahetus

Saatke lapsed nädalavahetuseks vanaema juurde ning alustage juba varakult kamasutra nädalavahetuse karbiga, mis on ideaalne komplekt sinu tagataskusse või väikesele väljasõidule kaasa haaramiseks. Selles on vee baasil suudeldav kehaõli, mandli massaažiõli, vee baasil libesti, suudeldav kehageel ja puuder koos kehale kandmiseks mõeldud kõdistamis sulgedega.

Foto: Wildberry.ee

Kui olete mängulisem paar, siis võite meeleolu loomiseks proovida ka erinevaid kaardimänge. Muidugi ei pea me silmas turakat või linnade põletamist, vaid erutavalt kiiret skoorimist garanteerivaid kaarte seksikate ennustuste, pooside ja personaalsete küsimustega. Oled sa kindel, et tead oma kallima kõige salajasemaid fantaasiaid? Kaardid aitavad õigeid küsimusi küsida.

Foto: Wildberry.ee

Vürtsitage oma voodielu

Kui eelnev ei ole teie jaoks midagi uut, siis aitavad komplektid, mis üllataks mõlemat osapoolt. Proovige näiteks rollimänge. Rolle võib valida alustuseks ka lihtsamaid, kuid kui te ei karda eksperimenteerida ja proovida uusi asju, siis parim lahendus on tutvuda BDSM teemaga, mille märksõnadeks on näiteks randmeköidikud, kaelarihm ja talutusrihm, silmamask, suutropp, nibuklambrid, piits ja köis. Neid kõike ei pea minema kuhugi eraldi otsima — on olemas ka stardikomplekte, kus kõik vajalik elamusterohkeks kogemuseks juba kokku pandud on.

Foto: Wildberry.ee

Sealjuures ei tasu unustada, et teinekord annab seksile juurde ka mõni pisidetail. Olgu selleks siis näiteks uus vastupandamatult mõjuv pesu või kvaliteetne libesti. Viimase puhul soovitame vee baasil libestit, mis on pikatoimeline ja ei kleepu ning mida võib kasutada kõigi lelude või kondoomidega.

Foto: Wildberry.ee

Mängi iseendaga!

Teinekord võib seksituju tekkida aga siis, kui kallimat läheduses pole. See ei ole probleem, sest hullata saab ka iseendaga.

Lelo Sona 2 kliitoristimulaator võiks olla iga naise öökapi sahtlis. See toimib helilainetega, mis ilma puudutusteta stimuleerivad ning panevad värisema kogu su keha kutsudes esile sellised orgasmid, mida sa kunagi varem kogenud ei ole. Challenge accepted? Kindlasti on see abiks ka neile naistele, kel on orgasmide saamisega raskusi.

Foto: Wildberry.ee

Teine innovaatiline lahendus on vibreeriv padjake, mille saad asetada toolile ja istudes nautida käed-vaba vagiina, kliitori ja anuse stimulatsiooni. Muide, selle vastu on huvi tundnud ka mehed, seega on tegemist ka paaridele sobiva seksleluga.

Foto: Wildberry.ee

Siiski on ka meestele erinevaid lahendusi, kui naudinguid tahaks, kuid paariline on kodunt ära. Näiteks on üks populaarsemaid meeste seas vibreeriv lüpsimasin, mis annab võimaluse kogeda stimuleerivat rõhku ümber peenise. Eriti nahalähedasel masinal on seitse erinevat vibratsiooni, mille kooslus pakub unustamatuid käed-vabasid elamusi.

Foto: Wildberry.ee

Seega ei saa öelda, et meestele mõeldud mänguasjad ainult seksnukkudega piirduvad — valikut on palju ja aina enam mehi on hakanud neid oma seksuaalellu lisama. Kui aga seksnukk pakub sulle huvi, kuid ei ole päris sinu teema, siis võib alternatiiviks olla vibreeriv pepu. See on realistlik koerapoosis vibreeriv lopsakam masturbaator, milles on vagiina ja anuse avad.

Nüüd aga küünlad kustu ja nautima!

Suure valiku lõputuid naudinguid ja avastamisrõõmu pakkuvaid tooteid leiad Wildberry.ee e-poest.

Copy
Tagasi üles