Tallinnas rööviti Circle K tanklat, kolm kahtlusalust on jooksus (8)

Copy
Circle K
Circle K Foto: Mihkel Maripuu

Täna öösel röövisid kolm isikut Tallinnas Kivimurru tänaval T1 kaubanduskeskuse kõrval asuvat Circle K tanklat. Tanklaröövijad ründasid teenindajat, lükkasid ta pikali ning võtsid kassast 90 eurot sularaha.

«Peale vahejuhtumit jooksid isikud minema. Ärevale teatele reageeris mitu politseipatrulli, sealhulgas ka koerjuht teenistuskoeraga, paraku ümbrusest kirjeldatud isikuid tabada ei õnnestunud,» kirjeldas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ragne Keisk.

Pressiesindaja sõnul alustas juhtunu üksikasjade selgitamiseks politsei kriminaalmenetlust, mille raames on suheldud nii tanklatöötajaga kui ka teiste kogukonna liikmetega.

«Töö jätkub ka tankla ja teiste sellesse piirkonda jäävate turvakaamera salvestiste läbivaatamisega tuvastamaks kurjategijaid. Sündmuskohalt kogus uurimiseks tarvilikku infot ja detaile ka kriminalist,» ütles Keisk, kelles sõnul on politsei on videokaamerate salvestiste põhjal tuvastanud isikute välimuse.

Circle K juht Kai Realo selgitas, et eile hilisõhtul Tallinna teenindusjaamas toimunud rööviga tegeleb politsei, kellele Circle K on andnud üle kõik juhtumi uurimiseks vajalikud materjalid.

«Täna öösel tööl olnud teenindusjaama töötaja tervisega on praegu olukorda arvestades kõik hästi ja intsidendi käigus tema elu ohus ei olnud. Pakume töötajale vajalikku psühholoogilist abi ja nõustamist olukorrast taastumiseks. Samuti saavad nõustamist kõik meie teised meeskonnad, kes seda vajavad,» sedastas Realo.

«Teenindusjaama töötaja käitus ohuolukorras vastavalt läbitud väljaõppele - vajutas röövi järgselt nii paanikanuppu, mis tõi kiirelt kohale turvafirma, ja helistas Häirekeskusesse, misjärel sulges ajutiselt teenindusjaama,» ütles Realo.

Circle K juht nentis, et ajal, mil sularahatehingute arv on oluliselt langenud ning kaardimaksete arv suurenenud, ei ole teenindusjaamade kassades olulises koguses sularaha ning lisaks on ettevõttes väga selged protsessid ja reeglid sularaha käitlemiseks, mis välistavad suurte summade kassasahtlis hoidmise. 

Kui kellelgi on infot öise vahejuhtumi või selle toime pannud isikute kohta, siis palutakse sellest häirekeskusele teada anda.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles