Suvevaheaja eel töötab riigikogu täistuuridel (1)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Riigikogu ööistung
Riigikogu ööistung Foto: Liis Treimann

Kuna eile toimus kaitseminister Kalle Laanetile umbusaldusavaldus, mis kukkus läbi, siis lükkus enamik saadikute päevakorrapunkte üle tänasele ning seetõttu tõotab tulla ööistung. Riigikogu esimees võttis vastu ka otsuse, et laupäeval toimub täiendav istung. Sotside hinnangul üritab valitsus aga enne suve läbi suruda eelnõusid ilma sisulise aruteluta. 

Tänaseks olid lükatud atmosfääriõhu kaitse ja riigilõivuseaduse muutmise seaduse eelnõu, finantsinspektsiooni seaduse täiendamise seaduse eelnõu, Euroopa Parlamendi liikme osalemine kohaliku omavalitsuse volikogu töös eelnõu, ning kohaliku omavalitsuse korralduse seaduse muutmise seaduse eelnõu teine lugemine. 

Lisaks ka riigikogu otsuse «Euroopa Julgeoleku- ja Koostööorganisatsiooni Parlamentaarse Assamblee Eesti delegatsiooni moodustamine» muutmise eelnõu, riigikogu otsuse «Eesti Vabariigi, Leedu Vabariigi ja Läti Vabariigi Parlamentidevahelise Assamblee Eesti delegatsiooni moodustamine» muutmise eelnõu. Veel ka töölepingu seaduse ja maksukorralduse seaduse muutmise seaduse eelnõu ning kohaliku omavalitsuse korralduse seaduse muutmise seaduse eelnõu esimene lugemine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles