Sotside valimisprogramm: öölinnapeast neljapäevase töönädalani (1)

Copy

Laupäeval Hirvepargis toimunud Tallinna Sotsiaaldemokraatide valimiste eelsel üldkoosolekul kinnitati kohalike valimiste programm. Muu hulgas plaanivad Sotsid käivitada neljapäevase töönädala pilootprojekti ja panna tööle öölinnapea.

Laupäeval Hirvepargis toimunud Tallinna Sotsiaaldemokraatide valimiste eelsel üldkoosolekul kinnitati kohalike valimiste programm «TEEME RUUMI» uutele mõtetele ja inimestele. Valimiste programm koosneb seitsmest punktist.

  • Teeme tänavad korda ja toome trammid igasse linnaossa
  • Viime ellu rattastrateegia
  • Teeme korda lasteaiad ja koolid
  • Parandame arstiabi ja sotsiaalteenuseid
  • Aitame luua töökohti, soodustades väikest ja keskmist ettevõtlust
  • Viime ellu ööelustrateegia ja paneme tööle öölinnapea
  • Käivitame neljapäevase töönädala ja kodanikupalga pilootprojektid

Erakonna esimehe Indrek Saare sõnul väga oluline teha Tallinna linnajuhtimises ruumi uutele ideedele ja inimestele. «Nii nagu on Tallinna ja Keskerakonna näitel taas värskelt kinnitust saanud vana tõde, et võim korrumpeerib ja absoluutne võim teeb seda absoluutselt, nii aheneb pikaaegses võimulolekus ka vaatenurk. Seepärast vajab meie pealinn ainuvõimu lõppemist nagu hapnikku,» ütles Saar.

Sotsiaaldemokraatide Tallinna piirkonna juhi ja linnapeakandidaadi Raimond Kaljulaidi sõnul on Tallinna Sotsiaaldemokraatide eesmärk tuua linna juhtimise juurde uusi mõtteid ja inimesi.

«Järgmise nelja aasta jooksul keskendume linnaruumi parandamisele nii et see oleks ohutu ja mugav kõigile liikujatele, sotsiaal- ja tervishoiu valdkonna arendamisele ning uute töökohtade loomisele läbi parema ettevõtluskeskkonna,» ütles Kaljulaid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles