Lasnamäe tapmise tunnistaja: ühel hetkel ta kükitas ja ei reageerinud enam hoopidele

Copy
Pussitamine Tallinnas Läänemere teel asuva baari juures nõudis ühe mehe elu.
Pussitamine Tallinnas Läänemere teel asuva baari juures nõudis ühe mehe elu. Foto: Konstantin Sednev

Harju maakohtus andis täna tunnistusi kolm Tallinnas Lasnamäel Läänemere tee elanikku, kes nägid mullu augustis pealt ühe mehe haavamist ja teise tapmist. Tunnistajad rääkisid, et puhkepäeviti oli kisa ja lärm Läänemere tee baari juures tavapärane, kuid seekord oli tänavalt kostnud häältes midagi sellist, mis äratas nende tähelepanu.

Esimene tunnistaja rääkis, et oli sel laupäevahommikul valmistumas tööle minekuks. Ta vaatas parasjagu televiisorit, kui kuulis mingeid karjeid. «Kära oli seal tänaval puhkepäevadel tavaline, kuid seekord oli see testsugune, karjusid mitu inimest,» ütles tunnistaja. Aknast välja vaadates nägi ta esimese asjana Läänemere kaubanduskeskuse ees seisvat T-särgis ja teksapükstes meest, kes hoidis kõhust kinni. Näha oli verd. Ta vaatas akende poole ja palus kellelgi kutsuda politsei. Pärast seda istus ta äärekivile. Kõrvutades tunnistaja ütlusi teiste kohtuprotsessil tunnistusi andnud inimestega kirjeldas ta tol hommikul kõhtu noahaava saanud taksojuhti.

Baari poole vaadates nägi ta kaubanduskeskuse juures veel kolme meest, neist üks punases dressipluusis ja sortsides, teine mustas T-särgis ja sortsides ning kolmas üleni mustas. Teiste tunnistajate ütluste põhjal võib järeldada, et need olid sel hommikul elu kaotanud Nikita ning kohtu all olevad Roman Gluhovtšenko ja Ilja Gaidalenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles