Politsei palub abi Narva-Jõesuu kiriku süütaja tuvastamisel

Copy
Päästjad kustutamas Narva-Jõesuu puitkiriku põlengut neljapäeva hommikul.
Päästjad kustutamas Narva-Jõesuu puitkiriku põlengut neljapäeva hommikul. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Politsei viib läbi kriminaalmenetlust selgitamaks Narva-Jõesuus aset leidnud kiriku süütamise tagamaid. Menetlustoimingute läbiviimise kõrval palub politsei abi ka kohalikelt elanikelt ja ettevõtjatelt.

17. juuni varahommikul kella nelja paiku sai politsei teate, et Narva-Jõesuus Vabaduse tänaval on kirik leekides. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust, muuhulgas kogus sündmuskohalt vajaminevad tõendid kriminalist. Seni kogutud info annab alust öelda, et tõenäoliselt oli tegu süütamisega.

Kriminaalpolitseinikud tegelevad aktiivselt tõendite kogumise ja analüüsimisega. Seejuures palub politsei abi ka kohalikelt elanikelt ja ettevõtjatelt, kes märkasid 17. juuni varahommikul ajavahemikul kell 03:00-05:30 Vabaduse ja Aia tänaval või seal ümbruskonnas kahtlast liikumist või tegevust.

Kui kellelgi piirkonna elanikest või ettevõtjatest on sellest ajavahemikust turvakaamerate või auto pardakaamera salvestus, mida politseiga veel ei ole jagatud, palutakse sellestki kindlasti teada anda. Igasugune info, mis võib uurimisele abiks olla, on oodatud politseile telefonil 35 76078 või e-kirjaga dmitri.musten@politsei.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles