Paljassaare teel toimus nelja auto kokkupõrge, haiglasse viidi ka 2-aastane laps

Brita-Maria Alas
Copy
Avarii Paljassaare teel
Avarii Paljassaare teel Foto: Lugeja foto

Paljassaare teel kaotas autojuht arvatavasti libeda asfaldi tõttu sõiduki üle kontrolli ja sõitis kolmele parkivale masinale otsa. Kokkupõrke tagajärjel on sõiduk katusel ja kiirabiga viidi haiglasse 19-aastane noormees ja 2-aastane laps. 

Kell 14:30 sai häirekeskus teate, et Paljassaare tee 10 juures toimus mitme auto kokkupõrge.

Sõiduauto Volkswagen Jetta sõitis parklast välja linna suunas, kui kaotas seni kinnitamata asjaoludel juhitavuse ja sõitis otsa kolmele pargitud sõidukile: Ford Focusele, Volkswagen Tiguanile ja Kia Sportage'ile. Juhitavuse kaotanud Jetta maandus seejärel katusel.

Kiirabi viis haiglasse Volkswagen Jettat juhtinud kaine ja juhtimisõigusega 19-aastase noormehe, samuti ka õnnetuse hetkel tagaistmel olnud 2-aastase tüdruku. Kolmanda inimesena läks haiglasse kaasa lapse ema. 

«Kuna ilm on erakordselt kuum, siis paljudes kohtades nagu ka õnnetuspaigas, sulab asfalt. Sulanud asfalt võib olla kohati päris libe,» hoiatas politsei. Rannast tulles võib ohtlikuks osutuda ka päikesest tekkinud väsimustunne, mistõttu tasub politsei teatel võtta aeg maha ja enne sõitmist end vajadusel koguda. 

Häiritud liiklust reguleerib kohapeal politsei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles