Kuidas kallim orgasmini viia kas või 1000km kauguselt

Must Panter
Copy
Foto: Must Panter

Kiire elutempo, tööreisid, värsked tutvused Tinderis või kallim teises maailma otsas teevad armuviljade füüslilise nautimise keeruliseks. Samas on seksuaalne lähedus nagu liim, mis hoiab suhte koos. Selle puudumine toob endaga kaasa armukesed ja pingelise suhte. Tehnoloogia areng sekslelude tööstuses on jõudnud sinna maale, et paarid saavad kas või maailma teisest otsast teineteisele naudinguid pakkuda läbi virtuaalse vallatlemise ruumi, veebikaamera või äppi. Musta Pantri perenaine Inna tutvustab enda lemmik äppiga juhitavaid seklelusid, mis on loodud spetsiaalselt paaridele. Ikka selleks, et füüsiline lähedus püsiks ka ajal, mil ollakse teisest tuhandete kilomeetrite kaugusel.

Kujutage ette, et teed oma kallimale videokõne. Kannad samal ajal oma uut põnevat sekslelu ja oled kirehooks valmis. Kallim ütleb sulle: „ Ma ajan sind nüüd kohe väga pöördesse“ ja võtab kontrolli üle samal ajal sinu erutust nautides. Seejärel on sinu kord teda hullutada.

KIIROO TITAN + PEARL 2 masturbaator + vibraator paaridele

Foto: Must Panter

Vallatu komplekt paaridele, kes naudivad interaktiivset seksi: Kiroo Titan interaktiivne masturbaator mehele ja Pearl 2 g-punkti vibraator naisele. Kujutage ette, et saate koos orgasmi ning teie lelud vibreerivad samas rütmis. Kiroo Titan masturbaator pakub mehele võimsaid vibratsioone ja seda äppist või nupust juhtides. Anna kontroll oma kallimale ning ühildage oma uued seklelud omavahel, et samaaegselt teineteist nautida. Kiroo sekslelud ühilduvad FeelMe.com täiskasvanute video keskkonna 4000 videoga ning teevad sind osaks ulakate voodi stsenaariumitega. 3D, virtuaalne reaalsus, oma kallim või seksikas video... ainult fantaasia on piiriks.

KIROO ONYX 2 LISA ANN EXPERIENCE interaktiivne masturbaator

Foto: Must Panter

Kiroo Onyx+ on võimsaim masturbaator turul. Onyx+ teeb kuni 140 tõuget minutis. Ühilda oma masturbaator äppiga ja naudi tuhandeid erootilisi videosid, või anna kontroll oma kallimale. Sellel HiTech masturbaatoril on touch screen, mille abil saad stimulatsiooni tugevust lihtsasti juhtida, seda juhul, kui soovid ise oma naudingut kontrollida erutavate erootikastaaride asemel.

SATISFYER DUAL LOVE kliitorit imev ja g-punkti vibraator 2in1

Foto: Must Panter

Satisfyer Dual Love on vallatu stimulaator temakese naudinguteks. Äppist juhitav kas või maailma teisest otsast. Abimees imeb kliitorit nii nagu ükski mees seda ei suuda ning tema alumine vars muutub võimsaks anaalseks või g-punkti vibraatoriks.

SVAKOM PHOENIX NEO äppiga juhitav vibreeriv tupekuul

Foto: Must Panter

Phoenix Neo on võimas g-punkti stimuleerija ja tema ergonoomiline keha on disainitud surisema täpselt õiges kohas. Äppist juhitav, vaikne ja võimas. Pane Neo vibreerima oma lemmik muusika rütmis või anna juhtimine üle oma kallimale ja las tema otsustab, kui hea sul olema hakkab.

SVAKOM VICK NEO äppiga juhitav eesnäärme stimuleerija

Foto: Must Panter

VICK NEO müristab mehe läbi 7 erineval mustril ja 5 kiirusel ning seda äppist või nupust juhtides. Ühilda oma lelu erootiliste videotega ning ole osa seksikast fantaasiast. Anna kontroll oma kallimale ja hullake koos.

SATISFYER DOUBLE LUXURY äppist või puldist juhitav sinu ja tema vibraator

Foto: Must Panter

Luksuslik vibraator sinule ja temale Saksa firmalt Satisfyer. Double Luxury masseerib suguühte ajal naise kliitorit 10 erineval režiimil ja seda puldist juhtides. Vibraatori sisestatav ots on samuti varustatud võimsa mootoriga ja suriseb temakese g-punktil. Mees naudib penetratsiooni tihedamas vagiinas ja vaatepilti, kuidas kallim tema kätte vahel orgasmi saab. Double Luxury on ka äppist juhitav kas või maailma teisest otsast. Loo äppis ise oma lemmik mustrid või anna kontroll oma kallimale. USB laetav, veekindel, sosinvaikne.

SATISFYER SEXY SECRET PANTY äppiga juhitav püksiku vibraator

Foto: Must Panter

Magamistuppa toob vaheldust seks avaliku kohas. Sexy Secret Panty püksikuvibraator hullutab naist stimuleerides võimsate vibratsioonidega temakese kliitorit näiteks restoranis või jalutuskäigu ajal. Vibraator on äppist või Apple kellast juhitav.

SATISFYER MONO FLEX äppiga juhitav jänkuvibraator

Foto: Must Panter

Mono Flex teab, et naine vajab orgasmini jõudmiseks lisaks g-punktile ka kliitori stimulatsiooni. Äpp ühildub Andrioid või Iphone telefonidega ning Apple kellaga. Äpp on varustatud kaamera funktsionaalsusega, mida koos kallimaga kuumadel hetkedel jagada. Jaga kallimaga oma naudinguid või anna suisa kontroll temale.

JE JOUE DUA äppist või puldist juhitav g-punkti ja kliitori vibraator

Foto: Must Panter

Luksuslik Dua stimuleerib g-punkti ja kliitorit kas puldist või äppist juhtides. Anna juhtimine üle kallimale ja viige eelmäng järgmisel tasemel. Solo nautlemine on tõeliselt mugav käed-vaba kogemus. 7 erineva kiiruse ja 5 erineva mustriga pakub Dua laia valikut – vaiksest nurrumisest kuni tugeva mürinani. Abimees on taaslaetav ja 100% veekindel.

SVAKOM ELLA ÄPPIGA vibreeriv tupekuul

Foto: Must Panter

Naudi Ella vibrolained kellega iganes, kust iganes. Ella on veekindel, väike ja võimas. Valmistatud meditsiinilisest silikoonist. Juhi Ellat kas äppist või saba otsas asuvast nupust. Ella äpp laseb sul partneriga nautida ka kaamera pilti distantsilt.

Vürtsita oma magamistuba vallatute seksleludegea Musta Pantri e-poest. Saadame sinu tellimuse diskreetselt pakituna.

Vallatuid naudinguid!
Sinu
Must Panter
Copy
Tagasi üles