GALERII ⟩ Tuhanded võimlejad saabusid Tallinnasse

Dominika Pankova
Copy

Sel pühapäeval toimub A. Le Coq Arenal suurejooneline võimlemispidu «Kingitus», mille puhul on Tallinnasse kokku tulnud 2500 võimlejat üle 14 Eesti maakonna. Esinejate seas on nii eliitvõimlejad, akrobaadid, rahvatantsijad, koolide ja lasteaedade rühmad, Kaitseliidu noored ja isegi lapsevanemad beebidega.

Kuuendat korda toimuv traditsiooniline võimlemispidu ühendab harrastusvõimlemise kaudu algajad ja edasijõudnud ning igas vanuses mehed kui ka naised. Koos korraldajate ja rühmajuhtidega lööb võimlemispeo toimumises kaasa ligi 3000 inimest.

Tänaseks on osalejad saabunud Tallinnasse, et seada ennast pühapäevaks valmis ja anda kavadele viimane lihv. Võimlemispeo osalejad majutuvad Tallinna eri koolides ning enne pühapäevast peaproovi toimuvad proovid Sportland Arenal, Snelli staadionil, Nike Arenal ja Jalgpallihallis.

Selle aasta võimlemispidu on kingitus Eesti Spordiseltsi Kalev 120. aasta sünnipäevale ja kõikidele võimlejatele, kes tunnevad rõõmu liikumisest. Võimlemispeo peakorraldaja on Lembe Laas, pealavastaja Kai Esna ja muusikaline juht Toomas Voll. Pidu juhib ja lõpulaulu laulab Mart Müürisepp. Võimlemispidu korraldab Eesti Spordiselts Kalev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles