Millal ministrid suvepuhkusele lähevad?

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Puhkaja rannal.
Puhkaja rannal. Foto: Shutterstock

Kui riigikogu on varsti juba kuu aega olnud suvepuhkusel, siis ministritel pole puhkuseaja võtmine nii lihtne. Näiteks tervise- ja tööminister Tanel Kiik ei teagi veel, millal ta suvel puhkab, justiitsminister Maris Lauri aga puhkas juunis ära ning nüüd asendab lisaks oma tööle ka lapsepuhkusele läinud rahandusministrit Keit Pentus-Rosimannust. 

Rahandusminister Pentus-Rosimannus (RE) suundus 3. juulist lapsehoolduspuhkusele ning kuni tööle naasmiseni asendab teda justiitsminister Maris Lauri (RE). Lauri puhkas juuni lõpus, 28.–30.juunil ja 2. juulil. Aga kui olukord lubab, siis sooviks Lauri puhata ka 19–25. juuli.

Riigihalduse minister Jaak Aab (KE) puhkab 28. juunist 11. juulini. Majandus- ja kommunikatsiooniminister Taavi Aas (KE) puhkab 12.–30.juulini. 

Minister Signe Riisalo (RE) puhkab 12.–18. juulini ning 26. juulist 1. augustini.

Haridus- ja teadusminister Liina Kersna (RE) puhkab 2.–13. augustil. Kaitseminister Kalle Laaneti (RE) puhkus algas sellest nädalast ning jätkub osaliselt ka tuleval nädalal. 

Keskkonnaminister Tõnis Mölder (KE) puhkab 5.–25. juulil ning 2.–8. augustil. Välisminister Eva-Maria Liimets (KE) on praeguste plaanide kohaselt puhkusel 15. juulist 1.augustini ja 16.–19.augustil. 

Maaeluminister Urmas Kruuse pole oma suvepuhkust veel planeerinud. 

Peaminister Kaja Kallas (RE) plaanib puhata juulikuu teises pooles, aga täpsemad kuupäevad on veel otsustamisel. 

Tervise- ja tööminister Tanel Kiik (KE) pole oma puhkust veel paika pannud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles