USA ökoloogiadoktor laseb Kadri Simsoni keskkonnapoliitika põhja (14)

BNS
Copy
Roheline taastekava loob rohkem töökohti kui tavapärased majanduse elavdamise meetmed, on öelnud Euroopa Komisjoni energiavolinik Kadri Simson.
Roheline taastekava loob rohkem töökohti kui tavapärased majanduse elavdamise meetmed, on öelnud Euroopa Komisjoni energiavolinik Kadri Simson. Foto: John Thys

Euroopa Komisjonis on lõpusirgel praeguse kümnendi taastuvenergeetika arengute arutelu. Palju kõneainet pakkunud puidupõletamine seisab aga komisjoni energeetikavoliniku Kadri Simsoni taga, kes näib seda õigustavat pinnapealsete teadmistega. Rootsi ja USA eksperdid on väga kriitilised.

«Edendades metsa biomassi põletamist kütusena, õõnestab Kadri Simson ELi emissioonide vähendamise ja elurikkuse eesmärke,» ütles USA ökoloogiadoktor ning kliima- ja metsakaitse organisatsiooni Partnership for Policy Integrity rajaja ja direktor Mary S. Booth BNSile.

«Simson edendab oma koduriigi kõige ekspluateerivama tööstuse majanduslikke huvisid metsa ökosüsteemide ellujäämise ja elamiskõlbuliku kliima arvelt,» lisas Booth.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles