Teetööde tõttu muutub mitmel pool liikluskorraldus

BNS
Copy
Teetööd.
Teetööd. Foto: Ove Maidla

Kolmapäeval muutub mitmel pool üle Eesti teetööde tõttu tavapärane liikluskorraldus.

Kolmapäevast kuni 27. augustini on Hiiu maakonnas Kärdla–Käina maantee Käinas liiklusele suletud. Ümbersõit on korraldatud Suuremõisa–Käina–Emmaste maantee ja Mäe tänava kaudu.

Kolmapäeval kell 14 kuni reede kell 17 on Kaarepere–Tõrve maantee Visusti kandis liiklusele suletud truubiremondi tõttu. Ümbersõit on korraldatud Tabivere–Visusti ja Mullavere–Visusti maanteede kaudu.

Lääne-Viru maakonnas Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel Tapal on üks sõidusuund suletud ja kiirus piiratud teeremondi tõttu. Töötsoonis liiklust korraldavad reguleerijad. Töid tehakse kuni augusti kuu lõpuni tipptunnivälisel ajal.

Viljandi maakonnas Suure-Jaanis Jaama ja J.Köleri tänavatel tehakse asfaltkatte profileerimist. Tööde ajal on pool sõiduteed suletud ja liiklust korraldavad reguleerijad. Töid tehakse nädala lõpuni.

Harju maakonnas Iru-Loo liiklussõlmes tehakse kuni 17. juulini asfaltkatte taastusremonti, mille käigus on mitmeid rampide sulgemisi. Rampide sulgemised toimuvad peamiselt öisel ajal.

Liiklejatel tuleb jälgida tähelepanelikult ajutist liikluskorraldust ning sõidu planeerimisel valida alternatiivne marsruut või arvestada täiendava ajakuluga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles