BLENDTEC – KÕIKVÕIMAS BLENDER

Copy
Foto: BLENDTEC

Maitsev, värske ja kreemine smuuti või mahlane grilliha, mille maitsestamiseks oled kokku purustanud oma aia ürtidest ühe mõnusa marinaadi. Kõlab ju nagu üks tõeline suvi? Seda kõike saad mugavalt valmistada oma koduköögis üheainsa võimsa blenderiga. Maailmakuulus tipprestoranide ja kokkade lemmik blender Blendtec pakub täiesti teistsugust blenderi kogemust.

Blenderite valik turul on küllaltki lai ja sobivaima leidmine võib võtta tohutult aega. Milline on kõige võimsam, kuid samal ajal ka kõige vaiksem ning millega valmiks kokteilid, mis oleks võrdsed parimate loungidega? Blendtec on asendamatu koduabiline, millega saab kiirelt valmistada sisuliselt kõike ja mida usaldavad ka professionaalsed kokad. Oma valdkonna suurim ja kiireim mootor tagab profiseadmetele omase võimsuse ja kiiruse, mida on tarvis kõige kõvemate koostisainete nagu jää ja külmutatud puuviljade ning marjade täielikuks purustamiseks. Blendtec on see blender, mis on võimeline purustama ka iPhone`i nii, et sellest jääb järgi vaid tolm. Lisaks algab Blendtec blenderite garantii kuni kaheksast aastast ning kehtib nii kannule, mootorile kui pisematele detailidele.

Külmast jäätisest kuuma supini

Blendtec maailmakuulsa blenderiga saab kodus mängleva kergusega valmistada jumalikku jäätist, kuuma šokolaadi, mandlipiima, täiuslikku jahu ja pähklivõid, võrratuid dipi- ja tavakastmeid, pestot, toormahlu, kuuma suppi ja teisi hõrke roogi.

Näiteks suppide valmistamisel kuumutab Blendtec kreemise leeme 70 kraadini vaid ühe nupuvajutusega, mis on nii maitsev ja siidise tekstuuriga nagu oleks selle sulle valmistanud mõne restorani peakokk. Ei mingit liigset lõikumist, tooraine pehmeks keetmist ega poti määrimist. Kodused püreesupid pole kunagi varem nii hästi maitsenud ning selle maitsevahet tunnevad juba esimesest ampsust nii pere pisemad kui suuremad liikmed.

Siidise smuuti saladus

Kas oled siiani kippunud smuutisid pigem ostma kui neid kodus tegema, kuigi nende valmistamise retseptid on ju lihtsamast lihtsamad? Aga ometi ei ole need kodus tulnud välja nii head. Tegelikult saad sa ka kodus teha proffidega võrdväärse smuuti, mis on kreemise tekstuuriga ja kokkusulandunud tervikliku maitsega. Blendtec blenderiga saad ise teha selle sama smuuti, mille eest oled varasemalt harjunud järjekorras seisma. Ja kasvõi hommikul vara kui teised magavad, sest hoolimata sellest, et Blendteci blender on ülivõimas, on see ülivaikne.

Ei viitsi puhastada? Ei peagi!

See kõik kõlab imeliselt ja tahaksid olla oma kodu meisterkokk, kuid sulle ei meeldi hiljem seadmeid puhastada? Blendteciga sa ei peagi! Nii nagu restoranides ei ole palju aega kulutada erinevate seadmete puhastamiseks, ei pea seda ka sina oma koduses köögis tegema. Blendtec blenderil, mis aitab sul kõike eelnevat meisterlikult valmistada, on isepuhastussüsteem ning hõlpsasti puhastuvad spetsiaalsed materjalid. Tänu siledatele külgedele ja ühes tükis terale on Blendtec blenderit imelihtne puhastada. Blenderda lihtsalt suurimal kiirusel sooja vett ja lisa tilk nõudepesuvahendit ning vaata, kuidas blender saab vähem kui 60 sekundiga ise puhtaks – midagi pole vaja isegi lahti võtta. Alternatiiviks on kannu pesemine nõudepesumasinas.

Kuidas see kõik võimalik on?

Kuidas on võimalik, et üks blender seda kõike suudab? Pakkuda kasutajamugavust, nii laia valikut erinevaid funktsioone, enneolematut võimsust, kiirust ning erakordselt siidist konsistentsi? Vastus peitub patendeeritud tehnoloogias. Blendtec terad on valmistatud külmstantsitud karastatud terasest ning need on kuni 80% paksemad ja 10 korda tugevamad kui teiste blenderite terad. Peale selle on need nürid, mitte teravad, sest kui tera pöörleb kiirusel üle 480 km tunnis, ei pea see oma tööga hakkama saamiseks terav olema. Nii on blender ohutu ka lastele.

Eelistatud ka tippkokkade seas

Blendtec blenderid on jõudnud ka koka, restoranipidaja ja saatejuhi Joel Ostrati koju ja restoranide köökidesse. Seda ennekõike just Blendtec kiiruse, vastupidavuse ja mitmekesisuse tõttu.

Foto: BLENDTEC

„Mina valmistan lapsega koos erinevaid smuutisid ja jäätiseid, koos tehes oleme avastanud väga põnevaid uusi maitseid. Smuutid tulevad siidised, kohevad ja sellised, et isegi läbi sõela lastes ei jää sellele midagi,” räägib Ostrat ja mainib, et suureks eeliseks on Blendtec blenderite suuremõõdulised kannud – ligi kaheliitrise kannuga saab korraga teha supi või smuutid tervele seltskonnale.

Ostrat on lahkelt nõus jagama ka lihtsaid ja kiireid retsepte, mida oma uue blenderiga kindlasti katsetada võiks:

Foto: BLENDTEC

Banaaniomlett

Läheb vaja:

1 banaan
3 muna
Sutsu kaneeli
Lisada võid ka ingveri, passioni, kurkumi või mõnda muud maitseainet.

Valmistamine:

Blenderda kõik toorained mõnusalt vahtu ja kreemiks. Aja pann samal ajal kuumaks, vala õli salvrätile ja hõõru sellega rasvaine ühtlaselt pannile – ära ujuta panni õliga üle, vaid kanna pannile õhuke kiht. Vala omletisegu pannile ja küpseta omletti keskmisel kuumusel 6-7 minutit, kaane all. Omletti ei pea küpsemise ajal keerama, jälgi, et omlett küpseks ühtlaselt. Serveeri maitsestamata jogurti, moosi või marjadega. Ole meeletu ja tuuni banaaniomlett enda moodi!

Kiirelt valmiv maasikajäätis

Läheb vaja:

1 spl värsket sidrunimahla
450 g külmutatud maasikaid
Värskeid basiilikulehti
240 ml 10% kohvikoort
80 ml magustatud kondenspiima

Valmistamine:

Blenderda jäätise režiimil ühtlaseks kreemiseks seguks. Serveeri kohe või sügavkülmuta soovitud tekstuuri saavutamiseni. Head nautimist!

Lihamarinaad

Läheb vaja:

1 piparmündi vars koos lehtedega
1 tšilli
150ml oliiviõli
1 laimi mahl
1 laimi koor
1 tl soola
1 pikk värske kurk
1 spl mett

Valmistamine:

Blenderda kõik toorained ühtlaseks kokku, masseeri marinaad kanale, lase lihal pisut tõmmata ja grilli! Mõnus suveelamus garanteeritud.

Uuri lähemalt Blendtec blenderite kohta veebilehel https://www.blendtec.ee/

Foto: BLENDTEC
Copy
Tagasi üles