FOTOD ⟩ Joobes ja juhiloata mehe juhitud Bolti rendiauto paiskus avarii tagajärjel katusele (5)

Brita-Maria Alas
, ajakirjanik
Copy
Bolt rendiauto avarii
Bolt rendiauto avarii Foto: Lugeja foto

Möödunud ööl toimus Tallinnas avarii, mille tagajärjel paiskus joobes ja sõiduõiguseta mehe juhitud Bolti rendiauto katusele. Seda, kuidas juhiloata inimene rendiautole ligi pääses, ettevõte värske sündmuse taustal veel kommenteerida ei saa. 

Täna öösel kell 3.44 teatati häirekeskusele, et Kesklinnas Tartu maanteel on sõiduauto Škoda liiklusõnnetuse käigus katusele paiskunud.

Foto sündmuspaigalt. 
Foto sündmuspaigalt. Foto: Lugeja foto

Sõidukit juhtinud 27-aastane mees ei saanud vigastada, kuid ta oli kriminaalses joobes ja juhtimisõiguseta. Politseinikud pidasid mehe kinni ja juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustati menetlust.

Bolt Drive'i rendiautode kasutamiseks on vaja mobiilirakendust ja ühtlasi kehtiva juhiloa esitamist. See, kuidas sõiduõiguseta mees rendiauto uksed üldse avada sai, on esialgu veel selgusetu. Bolti pressiesindaja Kristiin Jentsi sõnul on kliendi kasutajakonto blokeeritud ja juhtumiga tegeleb edasi politsei. 

Kuna sündmus on väga värske, ei saa ettevõte veel kommenteerida, kes ja mis ulatuses kahju korvab. Kõik Bolti rendiautod on pressiesindaja kinnitusel kindlustatud. «Kui aga Bolt Drive'i autot juhtiv inimene põhjustab õnnetuse, on juhi omavastutus maksimaalselt 500 eurot,» sõnas ta.

Küll aga võib oletada, et omavastutusest siinkohal ei piisa, sest purjuspäi ja juhiloata sõitmine mängivad kindlustusmaailmas märkimisväärset rolli. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles