PAI algatus on kogunud üle 600 000 euro

Copy
Järvamaa haigla õed ja hooldustöötajad ootasid neile tänutäheks korraldatud kampaaniaga kogutud raha eest jagatavaid Pai-kaarte
Järvamaa haigla õed ja hooldustöötajad ootasid neile tänutäheks korraldatud kampaaniaga kogutud raha eest jagatavaid Pai-kaarte Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti õdede ja hooldustöötajate toetuseks loodud PAI algatuse heaks on kokku annetatud 600 213 eurot. Samal ajal on PAI kinkekaarte välja jagatud ligi 12 000-le õele ja hooldustöötajale. 

Eesti õdede ja hooldustöötajate toetuseks ja tunnustuseks loodud PAI algatuse heaks on 4642 eraisikut ja 178 ettevõtet annetanud kokku 600 213 eurot. SA Kuressaare Haigla toetusfond on teinud ka esimesed väljamaksed teenusepakkujatele, kelle juures on tervishoiutöötajad juunikuus PAI kaarte kasutanud. 10 ja 40 euro väärtuses PAI kaarte on välja jagatud 12 tuhandele Eesti õele ja hooldustöötajale.

Kampaania ühe algataja, SA Kuressaare Haigla toetusfondi juhataja Siiri Rannama sõnul on esimeste väljamaksete saajate sees spaasid ja hotelle, restorane ja kohvikuid nii pealinnast, Lõuna-Eestist kui ka saartelt. 

«Algatajate eesmärk oli see, et heade annetajate panus jõuaks PAI kaartide kaudu ja nende omanike valiku alusel tagasi majandusse ja eeskätt sektoritesse, mis kriisi ajal enim kannatada said,» selgitas Rannama. «Kutsume endast märku andma kõiki teenusepakkujaid, kes soovivad PAI kampaaniast osa saada ja meie tublidele õdedele ja hooldustöötajatele pakkumisi teha,» lisas ta. 

Teenusepakkujatel tuleb soovi korral kirjutada meiliaadressile teemepai@gmail.com ja märkida PAI logo oma kodulehele koos vastava pakkumisega. 

Kampaania algatajad on seadnud endale eesmärgiks jagada PAI kaardid kätte kõigile Eesti 17 tuhandele õele ja hooldustöötajale. PAI algatuse suurimad annetajad on seni olnud Tarmo Silla ja Allar Niinepuu asutatud Eesti finantstehnoloogiaettevõte IuteCredit ning eraisik Olav Miil, kes loovutasid kampaania toetuseks 50 tuhat eurot.

PAI annetusi saab jätkuvalt teha arveldusarvele Sihtasutus Kuressaare Haigla Toetusfond EE824204278618211200, märksõna ”PAI“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles