Jalgrattaga koju sõitnud näitlejale sõitis auto otsa

Copy
Päär Pärenson.
Päär Pärenson. Foto: Joonas Parve

Näitleja Päär Pärenson sai liiklusõnnetuses viga, mistõttu lükkub väiketeatri Ruum Raam Ring lavastuse «Põrguvürsti pitsball» esietendus edasi.

«Jalgrattaga proovist koju sõitnud Päär Pärensonile sõitis auto otsa,» kommenteeris sotsiaalmeedia vahendusel teatri Ruum Raam Ring juht Jaanika Juhanson. «See oli niivõrd-kuivõrd õnnelik õnnetus, et midagi hullemat ei juhtunud. Päärul on rangluumurd ning muud väiksemad vigastused, mille paranemine võtab aega,» selgitas Juhanson. 

Päär Päärensoni osalemist lavastuses pole võimalik asendada ning selleks pole teatril ka vähimatki soovi, sest tema panus lavastusse nii näitleja, räppar-laulja, laulude ja tekstide looja ning koreograafina on määravalt oluline, märkis Juhanson. «Ülejäänud trupi ja meeskonnaga teeme lavastuse nii valmis, kui ilma lavastuse ühe alustalata võimalik ja n-ö konserveerime lavastuse seisu, et uute mängukordade eel oleks võimalik juba tehtud suur töö taastada,» selgitas Juhanson edasisi plaane. 

Lavastus «Põrguvürsti pitsball» oleks pidanud esietenduma 17. juulil Tallinna vanalinna ööklubis «Münt». Piletid ostetakse tagasi või asendatakse piletitega uutel toimumisaegadel. Uus esietenduse ja etenduste aeg selgub augustikuu jooksul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles