Naaber süüdistab Viimsi vallavolinikku kallaletungis (4)

Kerttu Kirjanen
, ajakirjanik
Copy
Monica Luong Nõmme väitel võttis Valdur Kahro tema maa pealt maha kaks puud, millest üks kukkus Luong Nõmme kuuri katusele ja mille Kahro lubas korda teha, kuid pole siiani teinud.
Monica Luong Nõmme väitel võttis Valdur Kahro tema maa pealt maha kaks puud, millest üks kukkus Luong Nõmme kuuri katusele ja mille Kahro lubas korda teha, kuid pole siiani teinud. Foto: Erakogu

Väidetavalt ründas 29. juuni õhtul Viimsi volikogu ja Reformierakonna liige Valdur Kahro naabrit, kes oma Pranglil asuvas kodus lastelaagrit pidas – põhjuseks juhe, mille abil Kahro vend oma lähedal asuvasse majja naabrilt elektrit võttis. Kahro aga väidab, et hoopis naaber ründas teda.

Monica Luong Nõmme pidas oma kodus lastelaagrit, kui Valdur Kahro vend Vambola tema juurde tuli. Nimelt on vennad Nõmme sõnul omavahel tülis ning muidu Valdurilt elektrit saanud Vambola palus nüüd elektrit Nõmmelt. «Ma loomulikult lubasin ja vend vedas siis ise läbi metsa elektrijuhtme meie maja juurde ja pani pistikusse,» rääkis Nõmme.

Mõne aja pärast tulnud Nõmme maja juurde Valdur Kahro oma abikaasaga. «Ma hakkasin tema poole kõndima, kui Kahro käratas, et mis juhe siin minu maa peal jookseb. Ma selgitasin, et ma ei pea talle ütlema, mille peale sõnas Kahro, et mine p****, mutt,» kirjeldas Nõmme 29. juuni õhtul toimunut. «Ma seisin ja ta jooksis mulle jõuga vastu ja hakkas kätega vastu rindu peksma ja edasi lükkama mind – hea, et ma maha ei kukkunud. (Artikli ilmumise hetkeks on Nõmmel EMOs registreeritud liigesevigastus, mis nõuab operatsiooni – toim.) Seejärel hakkas Valdur jalaga joonistama mõttelist piiri, millega näitas, et juhe jookseb tema maa peal. Tegelikkuses olid nad poole minu maa peal,» rääkis Nõmme.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles