VIDEO Joobes ja juhiloata mootorrattur põgenes politsei eest: «Otsisin peatumiseks sobivat kohta» (1)

Brita-Maria Alas
, ajakirjanik
Copy

Möödunud ööl tuli Ida-Harju politseipatrullil Pirita teel taga ajada 33-aastast juhiloata ja joobes mootorratturit, kes peatumismärguande peale otsustas edasi kimada rattalt maha kukkumiseni. Enda sõnul mees aga ei põgenenud, vaid otsis peatumiseks sobivat kohta. 

«Eelnevalt tarvitatud alkoholi, puuduva juhtimisõiguse ning valede sõiduvõtete tulemusena kaotas esirehv pidamise ning võitjaks osutus seekord maa külgetõmbejõud,» kirjeldas liikluspolitsei teates. 

Täna andis 33-aastane mees selgitusi Harju maakohtus: «Juhi sõnul ta peatumismärguannet ei eiranud, vaid otsis väiksemal tänaval sobivat kohta peatumiseks, et mitte liiklust segada,» lisas liiklusjärelevalvekeskus. Kohtuotsuse kohaselt tuleb eelnevalt karistamata mehel nüüd kinnipidamiskeskuses oma tegude üle kolm nädalat järele mõelda

«Võlujook, mille valemisse on kuulunud ka CH3CH2OH, ei paranda Sinu sõiduoskust,» hoiatas PPA. «Olles eelnevalt alkoholi tarvitanud, leia liikumiseks selline lahendus, mille puhul Sa ise juhina ei osale. Sinu ja kaasliiklejate tervis on seda väärt.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles