Ardo Hansson lükkas ümber Ernitsa väite, et teda plaanitakse presidendikandidaadiks määrata (12)

Copy
Ardo Hansson
Ardo Hansson Foto: Madis Veltman

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) juhatuse liige ja riigikogulane Peeter Ernits kirjutas sotsiaalmeediapostituses, et Reformierakonna juhi Kaja Kallase arvatav presidendikandidaat on Ardo Hansson. Ardo Hansson kinnitas Postimehele, et see info ei vasta tõele. 

Peeter Ernits kirjutas sotsiaalmeedias, et Kaja Kallas tahab oma nõuniku Ardo Hanssoni presidendiks määrata. «Reformierakonna juhi küüniline arvestus lähtub sellest, et Ardo on varem olnud ühtaegu nii isamaalasest peaministri Mart Laari kui sotsist peaministri Andres Tarandi nõunik, seega peaksid peale reformi ja Keskerakonna teda 30. augustil riigikogus ka isamaalased ja sotsid toetama. Sotsid veel eriti,» kirjutas Ernits.

Ardo Hansson ütles, et see info ei vasta tõele. «See on hapukurgihooaja klassika, tõejärgse ühiskonna nähtus. Siin ei ole tõega mingit seost. Keegi pole kedagi proovinud ümber veenda. Ma arvan, et kui mingi pakkumine ka tuleks, siis ma välistan sellise variandi,» lisas Hansson. 

Aastatel 2012–2019 oli Ardo Hansson Eesti Panga president ja Euroopa Keskpanga nõukogu liige. Hanssonil on majandusteaduse doktorikraad Harvardi ülikoolist.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles