Iga digitellimus aitab meil teha kvaliteetset ajakirjandust. Nüüd pakume omakorda meie uutele ning vanadele tellijatele võimalust nautida meie partnerite sooduspakkumisi: toidukohtadest ja tehnikapoodidest kuni eripakkumisteni kultuurisündmustel.

Postimehe lojaalsusprogrammi pakkumistest saavad osa kõikide meie väljaannete tellijad ning valikut on igale maitsele.

Kultuurinautlejatele on Rahvusooper Estonia ooper «Armujook», muusikal «Minu veetlev leedi» ja mitmed muud etendused vaid 15 euroga, Tartus sel suvel mängitavale rokkooperile «Johnny» saab aga pileti 20-protsendilise soodustusega.

Lugemishuvilistele pakub raamatupood Puänt Postimehe Raamatusarja teoseid 25% soodsama hinnaga. Sarja teosed moodustavad suurepärase valiku, kaetud on teemad alates tehisintellekti tulevikust, välispoliitika tulipunktidest kuni loomade emotsioonideni.

Enne või pärast kultuurielamust on aga Postimehe Grupi väljaannete tellijal võimalus nautida nii restoran Vapiano pastaroogasid kui ka KFC legendaarseid kanalihatooteid 10% soodsamalt kui tavakliendid.

Lisaks kultuurile ja toiduelamusele saab Postimehe tellija kasu ka oma vannitoariiuli täitmiseks: iga kuu jõuab tema e-posti aadressile elektrooniline kinkekaart, millega saab Apotheka ja Apotheka Beauty e-poest vähemalt 25 euro väärtuses tooteid tellides 5-eurose allahindluse. Premeerimata ei jää pere lemmikudki – sama pakkumine kehtib ka loomapoe PetCity e-poes.

Uudiseid ei loeta enam ammu ainult arvutiekraanilt – nutitelefoni abiga püsime pidevalt kursis kõige värskemate uudistega. Just seetõttu saab Postimehe tellija iDeali poest täiskaitseteenusega seadmed 0%-lise järelmaksuintressiga ja Valge Klaari poest mobiilitarvikuid 10% soodsamalt.

Vaata kõiki meie lojaalsuprogrammi pakkumisi siit.

Copy