FOTOD ⟩ Lihulas paiskus buss ümber ja kaks reisijat toimetati haiglasse (8)

Copy

Reedel kella kaheksa ajal õhtul paiskus Lihulas Tallinna maanteel ümber reisibuss, kus oli õnnetuse hetkel 43 inimest. 

«Täna kella 20.10 paiku teatati, et Lihulas Tallinna maanteel sõitis teelt välja Lux Expressi buss ja vajus küllili,» teatas PPA pressiesindaja Postimehele. 

«Täna kell 17.55 Kuressaarest Tallinna suunal väljunud buss sattus kell 20.06 õnnetusse. Õnnetus toimus Lihulasse sissesõidul vahetult peale seda, kui buss oli keeranud Lihulat läbivale kitsale Tallinna maanteele. Sadas tugevat vihma, mis oli teeolud äärmiselt raskeks muutnud. Juhi ütluste kohaselt kaldus buss tee servale ning kuna teepeenar oli kitsas siis paikus buss küljele. Bussi kiirus oli enne õnnetuse toimumist 22 km/h,» selgitas Lux Expressi juhatuse liige Ingmar Roos. 

Bussi juhtinud 45-aastasel mehel puudusid joobetunnused. 

«Bussis oli õnnetuse hetkel 43 inimest, kellest kaks viidi haiglasse tervisekontrolli,» sõnas PPA pressiesindaja, lisades, et vigastused olid õnneks kerged. Ülejäänud reisijad toimetas politsei Lihula Olerexi asendusbussi ootama.

Abibuss jõudis kohale kell 21.30 ning võttis reisijad Tallinna toimetamiseks peale. Koos reisijatega õnnestus abibussile paigutada ka reisijate pagas.

Kommentaarid (8)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles