Regionaalhaiglas saab vaktsineerida ka ette registreerimata

BNS
Copy
PERH
PERH Foto: Madis Veltman

Regionaalhaigla vaktsineerimiskabinet ootab augustis Covid-19 vastu vaktsineerima ka kõiki neid, kes ei ole vaktsineerimisaega ette broneerinud. Vaktsineerimiskabinet on avatud tööpäevadel, lisaks kahel nädalavahetusel.

Vaktsineerimiskabinet on avatud kõigil augustikuu tööpäevadel kell 8–16. Kinni on see vaid 20. augustil. Kahel nädalavahetusel, 13.–15. ja 27.–29. augustil avatakse täiendavad vaktsineerimiskabinetid, mis töötavad kell 8–20. 

Regionaalhaigla õendusvaldkonna arendusjuht Aleksei Gaidajenko kutsub Covid-19 vastu vaktsineerima kõiki Eesti elanikke alates 12. eluaastast.

«Kui tulete vaktsineerima ilma etteregistreerimata, palume varuda aega – elav vaktsineerimisjärjekord võib küll olla pikk, kuid soovitud vaktsiinidoosist ilma ei jäeta kedagi,» ütles Aleksei Gaidajenko.

Regionaalhaiglas on kasutusel Pfizer/BioNTechi vaktsiin Comirnaty. Vaktsineerimisele võivad tulla ka need inimesed, kes soovivad saada Pfizer/BioNTech vaktsiini Comirnaty teist doosi. Seda juhul, kui esimese doosi saamisest on möödunud 5–6 nädalat. Covid-19 haiguse läbipõdenuid on soovituslik vaktsineerida ühe doosiga 6. kuul pärast tervenemist.

Vaktsineerimisaja saab ette registreerida üleriigilise digiregistratuuri kaudu või telefonil 6 171 049. Vaktsineerimisele võta kaasa isikut tõendav dokument.

13.–15. ja 27.–29. augustil on parkimine regionaalhaigla parkimistsoonis PERH tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles