Dogecoin endiselt populaarne, hinnalangusele vaatamata

Change
Copy
Foto: Change

Dogecoin on olnud sel aastal kui ameerika mägedel. Aasta alguses alla ühe sendi maksnud meem-krüptoraha saavutas maikuus rekordhinna 0,73 dollarit, kuid on olnud sealt alates langustrendis, kaubeldes 0,2 dollari ringis. Sellest hoolimata on Dogecoin üks enim kõneainet pakkuvatest krüptorahadest.

Elon Musk kui “Dogecoini isa”

Viimaste kuude hinnasulale vaatamata on Shiba Inu koerast inspireeritud krüptovaluuta endiselt krüptorahade Top 10-s, turukapitaliga üle 26 miljardi dollari. Üheks võtmeisikuks Dogecoini edu taga on Tesla asutaja Elon Musk, kes on oma Twitteri säutsude toel saanud mitteametliku tiitli “Dogefather”. Miljardärist suurettevõtja lisas hiljuti Dogecoini isegi oma Twitteri profiilipildile ning arvestades, et mehel on Twitteris üle 58 miljoni jälgija, ei ole teab mis üllatav, et selline käik andis DOGE-i hinnale tubli 10%-lise tõusu. Kuid lisaks sotsiaalmeedia postitustele, on Musk panustanud ka krüptoraha arengusse, töötades koos Dogecoini arendajatega parandamaks DOGE-i tehingute efektiivsust.

Dogecoin DeFi radadel

Hoolimata peavoolumeedia tähelepanust ja suurest jälgijate hulgast, on Dogecoini üks suurimaid nõrkusi tema minimaalsed kasutusvõimalused. Selleks, et rahuldada Doge'i kogukonna kasvavat nõudlust anda krüptorahale parem väljund kui rahakotis istumine, tutvustati hiljuti DOGE-i tokeniseeritud versiooni, mida saab liigutada erinevate plokiahlate vahel, kasutades selleks Tau protokolli. See tähendab, et Tau Doge või τDoge annab võimaluse kasutada krüptoraha erinevates DeFi (ingl. decentralized finance) äppides nagu näiteks PancakeSwap. See suurendab omakorda ka Dogecoini likviidsust ning võimaldab viia ta potensiaalselt suurema kasutajate auditooriumini.

Loe lisaks: “Naljakas koeraraha Dogecoin - milles peitub tema fenomen?”

DOGE nüüd saadaval Change’is

Eesti investorile on Dogecoin viimaks kergesti kättesaadav. DOGE-i saab nüüd osta ja müüa mugavalt, kasutades selleks algajasõbraliku investeerimisrakendust Change’i. Lisaks Dogecoinile leiab Change’i valikust veel teisi populaarsemaid krüptorahasid ning Change hoolitseb selle eest, et erinevate investeeringute valikut pidevalt suurendada. Just seetõttu saab Change’iga investeerida nii krüptorahadesse, aktsiatesse, maavaradesse kui ka Change’i CNG tokenisse. Change sobib hästi ka algajale investorile, sest investeerimist saab alustada isegi 10 euroga.

Laadi alla Change’i äpp!

Copy
Tagasi üles