Kesk- ja Ida-Euroopa CS:GO Meistrivõistlustel jagatakse 20 000 dollarit

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy
Foto: e-sport Media Group
  • Ka Eesti võistkondadel on võimalik osaleda
  • Turniirist võtavad osa 19 riigi võistkonnad
  • Põhivõistlusele pääseb 32 parimat võistkonda

CEE Champions ehk Kesk- ja Ida-Euroopa CS:GO Meistrivõistlused toimuvad teist korda. Lisaks suuremale hulgale osalevatele riikidele on kerkinud ka auhinnafond. 19 osalejariigi vahel toimuva turniiri auhinnafond on 20 000 dollarit. Põhivõistlusele pääseb kokku 32 võistkonda, Eestit pääseb esindama kaks võistkonda.

Eesti kvalifikatsioonid toimusid 28. ja 29. augustil. Eesti finaal leiab aset 4. ja 5. septembril. Oma edasipääsu on juba taganud ROG CS:GO Meistriliiga parimad võistkonnad, kelle vastased selgusid kvalifikatsioonimängudelt.

Foto: e-sport Media Group

CEE Champions põhiturniir

Eestit pääseb esindama kaks parimat võistkonda, kes jaotatakse ülejäänud riikidest pärit võistkondadega kaheksasse alagruppi. Alagrupimängud toimuvad alates 11. oktoobrist. Kohamängud algavad 24. oktoobril. Finaal ning kolmanda koha mäng leiab aset 31. oktoobril.

Kesk- ja Ida-Euroopa Meistrivõistluste 20 000$ auhinnafond jaguben järgnevalt:

1. koht - 10 000$
2. koht - 5000$
3. koht - 3000$
4. koht - 2000$

E-sport Meedia Grupp kannab üle kõiki Eesti võistkondade mänge nii Twitch.tv kui ka Postimees.ee vahendusel. Kesk- ja Ida-Euroopa CS:GO Meistrivõistluste Eesti finaalis osalevad Team Clowns, Wortex, Levadia-eLions, SC e-Sports, Lions NXT, Resolve, 14avgDEMONS ja lesgedi. Finaalimängud algavad 4. septembril kell 16:00 ja 5. septembril algusega kell 15:00.

Rohkem infot Kesk- ja Ida-Euroopa CS:GO Meistrivõistluste Eesti tegevuse kohta saab lugeda kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles