GALERII ⟩ Ironman Tallinna raames toimus heategevusjooks

Postimees
Copy

Eile, 5. augustil oli 130 inimest kogunenud Noblessneri kvartalisse, et osaleda viiekilomeetrisel heategevusjooksul – Smilerun: Seve Ehituse erietapil – ning toetada seeläbi laste psühholoogilist ravi. Heategevusjooksuga koguti laste toetuseks raha neljandat aastat.

Kõige kiiremad olid meestest Cornelius Weber Saksamaalt ajaga 16.28, Tarvi Tameri ajaga 16.30 ja Kristjan Melikov Eestist ajaga 16.34. Naistest võidutsesid Liina Kunnus ajaga 22.38, Maria Smirnova 22.52 ja Liis Reimand 22.34, kõik Eestist.

Sellel aastal koguti heategevusjooksuga SA Tartu Ülikooli kliinikumi lastefondi abil raha, et toetada Herbert Masingu kooli miljööteraapilise Pepleri ravikodu psühholoogilist nõustamist. Ravikodu on loodud raske ning püsiva psüühikahäirega noortele, kellele pakutakse asutuses ööpäev ringi tuge. Ravikodu lapsed on kokku puutunud vägivalla, hirmu ja etteaimamatusega, mis on jätnud nende hinge sügavad haavad. Et anda noortele võimalus elada tulevikus täisväärtuslikku elu, on ravikodu loonud turvalise ning koduse keskkonna, kus terapeudid ning pedagoogid aitavad noortel toime tulla probleemidega nii õppetöös kui ka sotsiaalses elus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles