Isamaa Elva vallavanema kandidaat keelaks Verevi kaldapealsel ehitamise (4)

Copy
Juhani Jaeger
Juhani Jaeger Foto: Jaak Nilson

Isamaa Elva osakonna juhatus otsustas nimetada Isamaa valimisnimekirja esinumbriks ja vallavanema kandidaadiks kohalikel valimistel Juhani Jaeger.

Osakonna esimehe Vahur Jaakma sõnul vajab Elva valla juhtimine värskust, mida saavad tuua uued inimesed. «Jaeger on kohalikus poliitikas uus tegija. Kultuuriinimese ja kauaaegse Elva elanikuna saab ta tuua valla juhtimisse avaramat vaadet, energiat ja inimlähedust, millest tunneme viimasel ajal väga puudust,» märkis Jaakma.

«Verevi kaldapealse täis ehitamist mina vallavanemana ei luba,» kinnitas Jaeger, lisades, et rannaala ehitusmahtude suurendamine kevadel protestide kiuste kinnitatud detailplaneeringuga tuleb tagasi pöörata.

Jaegeri sõnul lasub uuel vallavalitsusel väljakutse taastada inimeste usaldus ühinemise järel tekkinud Elva valla ja selle juhtorganite vastu. «Valda viib edasi loovus, mitte loosungid. Arengukavadest ja bürokraatiavahust jääb väheks, kui vallajuhid ei suuda inimesi inspireerida,» lisas ta.

Vallavanemana on tema esimesed sammud valla äärealade tagasitoomine otsustajate ringi, spordihoone juurde ujula ehitamise algatamine ning ettevalmistused hariduslinnaku ja loovuskeskuse rajamiseks.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles