Martin Müürsepp kandideerib valimistel Isamaa nimekirjas

Postimees
Copy
Martin Müürsepp
Martin Müürsepp Foto: Tairo Lutter

Tuntud korvpallur ja korvpallitreener Martin Müürsepp kandideerib kohalikel valimistel Tallinnas erakonna Isamaa nimekirjas.

Müürsepa sõnul on konservatiivseid väärtusi praegu olulisem hoida kui kunagi varem. «Järjest enam tundub, et meie ühiskonnas häbenetakse eestlust ja seda, kes me oleme. Selline valehäbi ei ole jätkusuutlik. Eesti traditsioone ja eestlust tuleb hoida ja kaitsta,» ütles Müürsepp.

Tema sõnul ei saa lahutada kohaliku tasandi ja üleriigilist poliitikat. «Iga otsus algab väärtustest, olgu selleks siis migratsiooni, perekonda või majandust puudutavad küsimused. Seda tasub silmas pidada ka sügisel toimuvatel valimistel.»

Müürsepp on korvpallitreener ja endine elukutseline korvpallur, kes on mänginud mitu hooaega NBA ja Euroopa parimates klubides. Aastatel 1993–2007 Eesti korvpallikoondisse kuulunud Müürsepp valiti neli korda Eesti aasta parimaks korvpalluriks ja 2020. aastal Eesti korvpalli kuulsuste halli liikmeks. Ta on olnud BC Kalev/Cramo ja Valgevene korvpallikoondise abitreener ning Tallinna Kalev/TLÜ meeskonna abitreener ja peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles