GALERII Isamaa fraktsioon kohtus Alar Karisega

Postimees
Copy

Riigikogu Isamaa fraktsiooni liikmed ja Isamaa eestseisuse liikmed kohtuvad presidendikandidaadiks kandideeriva Alar Karisega, et saada lähemalt aimu tema seisukohtadest ja väärtushinnangutest.

22. augustil otsustas  Reformierakonna juhatus, et erakond toetab presidendivalimistel Alar Karist. «Alar Karis on väärikas kandidaat riigipea ametikohale, keda saavad toetada kõik riigikogus esindatud erakonnad. Karis on nii riigikontrolöri kui Tartu ülikooli ja maaülikooli rektorina näidanud end tugeva ja tulevikkuvaatava juhina,» märkis erakonna juht Kaja Kallas.

Ka Keskerakonna juhatus ja volikogu toetasid Karist. Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles siis, et nii Alar Karis kui ka Tarmo Soomere on mõlemad väärikad ja tugevate kogemuste ning teadmistega kandidaadid, kuid laiapindsem ühisosa tundub täna olevat Karisel. «Keskerakond on algusest peale rõhutanud, et meie eesmärk on valida tervele Eestile uus president riigikogus. Täna oleme konsultatsioonide tulemusel jõudnud seisukohale, et Alar Karise pole mitte ainult hea kandidaat, vaid tal võiks olla presidendivalimistel ka laiem toetus saadikute seas,» rääkis Ratas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles