EfTEN ja Invego rajavad Rae valda 45-miljonilise elurajooni

PM Majandus
Copy
Viljar Arakas.
Viljar Arakas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

EfTENi fond United Property Fund ja kinnisvaraarendaja Invego rajavad Rae valda 165 ridaelamu ja paarismajaga Uus-Järveküla elurajooni. Projekti kogumaksumus on 45 miljonit eurot ning esimene etapp valmib 2023. aasta kevadel.

«See on meie uue fondi seni suurim investeering ja ühtlasi esimene, kus teeme Eestis investeeringu elukondliku kinnisvaraprojekti omakapitali,» ütles EfTENi juht Viljar Arakas pressiteate vahendusel ja lisas, et fond investeeris Uus-Järveküla arendusse esialgu 2,5 miljonit eurot.

Uus-Järvekülat arendava Invego juhi Kristjan-Thor Vähi sõnul ühtegi nii mastaapset ridaelamute arendust Tallinna piiril ei ole ja tõenäoliselt ka ei tule.

Elurajooni projekteerib PIN Arhitektid. Ehitus algab 2022. aasta alguses ning esimesed kodud valmivad 2023. aasta kevadel. Ridaelamukodude hinnad algavad 229 900 eurost.

EfTEN Capital on ärikinnisvarafondide valitseja Balti riikides ja selle hallatavate varade maht on 800 miljonit eurot. EfTEN juhib kuut kinnisvarasse investeerivat fondi.

Invego on Eesti elurajoonide arendaja, kes on arendanud Uus-Järveküla läheduses Vana-Peetri elurajooni ning valmimisel on Tiskreoja, Tabasalu Kodu ja Luccaranna elurajoon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles