Helir-Valdor Seeder lubati haiglast kodusele ravile (1)

Copy
Helir-Valdor Seeder
Helir-Valdor Seeder Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Isamaa erakonna esimees Helir-Valdor Seeder sattus eelmisel nädalal koroonaviiruse tõttu haiglasse, kuid täna lubati ta kodusele ravile. 

Seeder teatas sotsiaalmeedias, et kodus tehakse veel vajalikud proovid ja protseduurid, aga nii on mugavam. «Nii raskelt pole ma varem haige olnud. Hapnikutorud olid ka ninas esmakordselt. Eks iga kogemus õpetab ja on millekski kasulik. Vähemalt minu elus on see niimoodi olnud,» kirjutas Seeder. Ta tänas Viljandi haigla personali, kes tema eest neil päevil hoolt kandsid. 

Augusti alguses sõnas Seeder arvamusfestivalil, et on Covid-19-vastu vaktsineeritud. «Ma olen oma sutsaka kätte saanud.»

Kui selgus, et Seeder on haigestunud koroonasse ja ka haiglas, tekkisid kahtlused, kas talle mitte ei manustatud terviseameti külmladudes hoiustatud vaktsiini. Terviseamet kinnitas, et Seederile seda vaktsiini ei manustatud.

Selle aasta alguses oli riigikogu Isamaa fraktsioonis koroonakolle, mistõttu käis kogu fraktsioon testimas. Toona oli Seederi analüüsitulemus negatiivne. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles