Politsei tabas autodesse sisse murdnud mehe

Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema

Ida-Harju politseijaoskonna politseinikud pidasid täna kinni 39-aastase mehe, keda kahtlustatakse vargustes Lasnamäele pargitud sõidukitest.

«ahtlustavana kinni peetud mees varastas kõike, mis oli jäetud pargitud sõidukitesse – pardakaameraid, rahakotte, tööriistu, riideid. Kahjud ulatuvad tuhandetesse eurodesse,» rääkis Ida-Harju politseijaoskonna menetlustalituse juht Rainis Sinikas.

Sinikase sõnul on tegemist kohaliku elanikuga, kes on varasemalt mitmeid kordi karistatud varguste eest. «Mai lõpus vabanes ta kinnipidamisasutusest, kuid on ilmne, et karistus pole temale oodatud mõju avaldanud,» rääkis Sinikas. «Kuna ta on varasemalt politseile tuttav, tuvastati isik kiiresti menetluste käigus kogutud foto- ja videomaterjalide alusel.»

Sinikas toonitas, et varast võivad peibutada isegi väheväärtuslikud sõidukitesse jäetud asjad nagu suitsupakk või mõned mündid, tulemuseks on aga lõhutud klaas. «Autot parkides on turvalisem kõik esemed, mis varga tähelepanu võivad äratada, panna nähtavalt kohalt ära. Kõik väärtuslikumad asjad tuleks alati endaga kaasa võtta,» lisas ta.

Kui keegi on viimasel ajal langenud sarnase süüteo ohvriks, kuid pole sellest veel teada andnud, palutakse sellest politseile teada anda. Avalduse saab esitada ka elektrooniliselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles